Συνάντηση με κτηνοτρόφους είχε η Αντιπεριφερειάρχης

Συνάντηση με κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής του Κεραμιδίου και της Σκοπέλου μετά τη δημιουργία του κοινού Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βόλου- Αίγας φυλής Σκοπέλου αλλά και τον Διευθυντή και υπηρεσιακούς παράγοντες από τη Διεύθυνση Αγροτικής οικονομίας είχε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων κα Κολυνδρίνη για θέματα που αφορούσαν την πορεία του προγράμματος ποιότητας τροφίμων καθώς και την πληρωμή τους όσον αφορά το πρόγραμμα της βιολογικής κτηνοτροφίας και τη διατήρηση των σπάνιων φυλών .

Οι κτηνοτρόφοι ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των προγραμμάτων που βρίσκονται σε τελική φάση και την προσπάθεια εκ μέρους της υπηρεσίας της άμβλυνσης γραφειοκρατικών ζητημάτων στα οποία εμπλέκεται ο ΟΠΕΚΕΠΕ και το αρμόδιο υπουργείο, αλλά και προσκόμισε στους κτηνοτρόφους υπόμνημα με τις ενέργειες που έχουν γίνει προκειμένου να ασκηθεί η πίεση στο υπουργείο στο οποίο θα παραβρεθούν τη Δευτέρα για τα εν λόγω θέματα.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Νικολάου Βασίλειος, ο ταμίας κ. Κωνσταντός Απόστολος και μέλη του Συνεταιρισμού καθώς και ο Περιφερειακός Συμβουλος κ. Κίτσιος Γεώργιος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.