Συνέλευση της ΕΛΜΕ για το Ασφαλιστικό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Συζητείται κλιμάκωση κινητοποιήσεων

«Στις 4 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι της χώρας έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση και τους δανειστές: οι πολιτικές της λιτότητας και ύφεσης, τα βάρβαρα μέτρα του μνημονίου δεν θα περάσουν», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, «εμείς οι καθηγητές με τη συμμετοχή μας στην απεργία κάναμε το πρώτο βήμα μαζί με τους άλλους εργαζόμενους. Χρειάζονται και άλλα, περισσότερα «βήματα», κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, μαζική και δυναμική συμμετοχή για να έχουμε ένα δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης καθολικό και αναδιανεμητικό».

Η ΕΛΜΕ καλεί τους καθηγητές σε Γ.Σ. την Πέμπτη 25 Φλεβάρη, 6.μμ, στο αμφιθέατρο του Εσπερινού Γυμνασίου -3ου Γυμνασίου Βόλου. Όπως τονίζεται, «οι αγώνες των εργαζομένων μπορούν να προκαλέσουν ρωγμές στις μνημονιακές πολιτικές δημιουργώντας προϋποθέσεις συνολικής ανατροπής των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της λιτότητας και των μνημονίων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.