Το γεγονός ότι ο φετινός Σεπτέμβρης μπορεί να είναι αφετηρία αντίστασης και ελπίδας μέσα από τις κινητοποιήσεις, αλλά και μέσα από την έναρξη της διαβούλευσης με την κοινωνία της εναλλακτικής προγραμματικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την κρίση και την κοινωνική σωτήρια, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, που ζητά από την κοινωνία να συμμετάσχει στην πορεία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι μόνο η ίδια η κοινωνία μπορεί να φέρει την ελπίδα ξανά. «Όσο ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος ψάχνουν τους 180 βουλευτές για να συνεχίσουν την καταστροφική πολιτικής τους, ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και απλούς πολίτες που μπορούν να πιστέψουν σε ένα διαφορετικό δρόμο αλληλεγγύης, δικαιοσύνης και δημοκρατίας και να αλλάξουν πραγματικά την χώρα», επισημαίνει.
Σε ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι η πολιτική της κυβέρνησης όχι μόνο είναι καταστροφική αλλά δεν επιτυγχάνει καν τους στόχους που η ίδια θέτει. Το χρέος αυξάνει, η ανεργία παραμένει σε δυσθεώρητα ύψη ενώ και αυτοί που εργάζονται πληρώνονται με χαρτζιλίκι. «Η οργή ξεχειλίζει και όλοι αντιλαμβάνονται ότι η ανατροπή αυτής της κυβέρνησης και της πολιτικής της είναι προϋπόθεση επιβίωσης όλων μας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εκτιμά ότι στις διαδηλώσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, η κοινωνία πρέπει να είναι παρούσα και αναφέρει ότι με αφετηρία αυτό τον Σεπτέμβρη η κοινωνία πρέπει να πει ένα θεαματικό «φτάνει πια» στις καταστροφικές πολιτικές της συγκυβέρνησης και να δώσει το σύνθημα της πτώσης της. Να μπει στην συζήτηση για την έξοδο από την καταστροφή και να πάρει πάνω της την αλλαγή πορείας.
«Μετά από πέντε χρόνια μνημονίων, το 2014 μπορεί να γίνει το έτος της ανατροπής που τόσο ανάγκη έχουμε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής των Μαγνησιωτών για την μετάβαση στη Θεσσαλονίκη είναι 24210 35037 και 6972201507.































