Αρκετά ευχαριστημένος με την κινητικότητα αναφορικά με το… επίμαχο τζακ ποτ του Τζόκερ που κληρώνει απόψε 7 εκατομμύρια ευρώ, δηλώνει ο πρόεδρος του συλλόγου πρακτόρων ΟΠΑΠ Μαγνησίας, Σωκράτης Βαρακλιώτης.
Όπως δήλωσε στο www.magnesianews.gr, υπάρχει αρκετή προσέλευση κόσμου που «κυνηγάει την τύχη του» στο τζόκερ με αξιοσημείωτο ενδιαφέρον. Όσο πλησιάζει η κλήρωση, το ενδιαφέρον και η προσέλευση κορυφώνονται, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος, «από σήμερα που ο κόσμος πληρώθηκε, αναμένεται και μεγαλύτερη κίνηση στα πρακτορεία μέχρι το βράδυ σε σχέση με τις δύο προηγούμενες μέρες».
Φαίνεται πως η γενικότερη κρίση και το νεφελώδες πολιτικό προσκήνιο, αποτελούν πλέον ικανή αφορμή για τους πολίτες, να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στα τυχερά παιχνίδια για την απόκτηση ενός επιθυμητού χρηματικού ποσού, επιθυμία που δημιουργείται ακόμη και σε πολίτες που δεν έδειχναν παλιότερα ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς τον συγκεκριμένο τομέα.































