Ενημέρωση για την προσφυγή ενάντια σε αυξήσεις εισφορών ζητά το ΤΕΕ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ενημέρωση για την τύχη από το ΣτΕ της προσφυγής του ΤΕΕ ενάντια στις αυξήσεις εισφορών του ΕΤΑΑ- ΤΣΜΕΔΕ, ζητά το ΤΕΕ Μαγνησίας με επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και πρόεδρο ΤΕΕ Χρήστο Σπίρτζη.

Όπως αναφέρει από δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου υπήρξε πληροφόρηση ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας με την 117/2015 απόφαση του, απέρριψε την προσφυγή του ΤΕΕ ενάντια στις αυξήσεις εισφορών του ΕΤΑΑ- ΤΣΜΕΔΕ για τυπικούς λόγους, ενώ η απόφαση δεν έχει αναρτηθεί ακόμα στην ιστοσελίδα του ΣτΕ.

«Απευθυνόμαστε σε εσάς, με τη διττή μέχρι στιγμής ιδιότητα σας, του αναπληρωτή υπουργού και του πρόεδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, προκειμένου να μας ενημερώσετε επίσημα, αν όντως έχει εκδοθεί η συγκεκριμένη απόφαση και αν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες, τι προτίθεστε να πράξετε από εδώ και πέρα», αναφέρει το ΤΕΕ.

Στην επιστολή τονίζεται ότι μόνο με νομοθετική ρύθμιση μπορεί να αντιμετωπιστεί η άποψη με την που αποφάνθηκε το ΣτΕ, η οποία ουσιαστικά δίνει το «πράσινο φως» να ισχύσουν οι αυξήσεις των εισφορών των ασφαλισμένων στο ΕΤΑΑ – ΤΣΜΕΔΕ, που η ανάλγητη διοίκησή του αυθαίρετα αποφάσισε.

Επειδή η πληροφορία που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο για απόρριψη της προσφυγής του ΤΕΕ, έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στους μηχανικούς όλης της χώρας, το τοπικό τμήμα του ΤΕΕ ζητά άμεσες διευκρινίσεις αν όντως έχει εκδοθεί απόφαση από το ΣτΕ και τι προτίθεται να πράξει αν υπάρξει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.