Υπογράφηκε η σύμβαση για το «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Σούρπης»

Επαφές με υπουργεία είχε ο δήμαρχος Δημ. Εσερίδης

Υπογράφηκε η σύμβαση για το «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Σούρπης».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δ. Αλμυρού, «μετά την επίσκεψη του Δημάρχου Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη, την Τετάρτη 10/12/2014, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για την έγκριση της υπογραφής της σύμβασης του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Σούρπης & Αγίας Τριάδας», ενημερώθηκε προσωπικά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός από το Δήμαρχο, ώστε να παρέμβει για την επίσπευση των διαδικασιών.

Άμεση υπήρξε η παρέμβαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κου Κωνσταντίνου Αγοραστού στον Αναπληρωτή Υπουργό κο Νίκο Ταγαρά με αποτέλεσμα τη σημερινή υπογραφή του έργου.

Πρόκειται για ένα έργο αξίας περίπου 10.000.000€ της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Εμείς σαν νέα Δημοτική Αρχή προσπαθήσαμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες που υπήρχαν στο φάκελο του έργου και να σταλούν τα απαραίτητα έγγραφα καθώς το έργο αυτό κινδύνευε με απένταξη από το τρέχον ΕΣΠΑ. Για το λόγο αυτό υπήρξαν και παρεμβάσεις του Δημάρχου Αλμυρού προς το ΕΠΠΕΡΑΑ.

Θεωρούμε πως πρόκειται για ένα σημαντικότατο για την περιοχή έργο και θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσει άμεσα η εκτέλεσή του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.