Στις 9 Ιουνίου ο 1ος Τοπάλειος αγώνας δρόμου

Το Τοπικό συμβούλιο Κάτω Λεχωνίων με συνδιοργανωτές τον ΣΔΥ Βόλου Κένταυρο και τον ΑΘΛΟ και υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ διοργανώνει την Κυριακή 9 Ιουνίου τον 1ο ΤΟΠΑΛΕΙΟ αγώνα δρόμου 5.000 χιλιομέτρων μαζί με τον παράλληλο παιδικό αγώνα 500 μέτρων ως φόρο τιμής στις γενναίες Λεχωνίτισσες Λουκία και Σοφίκα Τοπάλη, κορυφαίες μορφές της Εθνικής Αντίστασης και μεγάλες ευεργέτιδες του τόπου, οι οποίες απαγχονίστηκαν, μετά αυτοθυσίας, για την πατρίδα μας, στο δέντρο της κεντρικής πλατείας των Κάτω Λεχωνίων τον Ιούλιο του 1944.
Το Τοπικό Συμβούλιο Κάτω Λεχωνίων διοργανώνει τον Τοπάλειο Αγώνα, εκπληρώνοντας έτσι αυτό που οραματίστηκε ο αείμνηστος Γεώργιος Αραμπατζής, πρόεδρος Δημοτικής ενότητας Κάτω Λεχωνίων (2014-2021), με στόχο να γίνει ετήσιος θεσμός στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας στοχεύοντας στη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων δρομέων, όλων των ηλικιών.
Οι τρεις πρώτες θέσεις αντρών και γυναικών βραβεύονται με κύπελλο, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν τιμητικά μετάλλια.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να προσφέρουν, χωρίς υποχρέωση, τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο ΣΠΙΤΙ ΓΑΛΗΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ.

Ο αγώνας δρόμου περιλαμβάνει ασφάλτινη και επίπεδη διαδρομή πέντε χιλιομέτρων για τους ενήλικες με ώρα εκκίνησης στις 10:00 από την πλατεία και 500 μέτρα για τα παιδιά με ώρα εκκίνησης στις 11:00.
Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.