Περίπου 4.000 άτομα μετακινήθηκαν με τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ τις ημέρες του Πάσχα, στις γραμμές κυρίως από και προς Αθήνα –Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ. Δημ. Κολυνδρίνη.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ράδιο-Ένα 102,5», «τις τελευταίες ημέρες, δηλαδή, Μ. Πέμπτη, Μ.Παρασκευή και Μ. Σάββατο, υπήρξε μια αυξημένη κίνηση και είμαστε κοντά στα περυσινά επίπεδα σε ότι αφορά στη μεταφορά . Ουσιαστικά, τη Μεγάλη εβδομάδα, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά τις τελευταίες δύο-τρεις ημέρες, υπήρξε μια κίνηση, που κάλυψε τη «χασούρα» των προηγούμενων ημερών. Κάποιες φορές είναι και ψυχολογικό το θέμα η μειωμένη κίνηση, που βασίζεται σε άλλες αιτίες, όπως ο άσχημος καιρός, αλλά και σε συνάρτηση και με τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία».
Σύμφωνα με τον κ. Κολυνδρίνη «από τη Μ. Πέμπτη μέχρι και τη Δεύτερη ημέρα του Πάσχα, σύμφωνα με ένα υπολογισμό, μετακινήθηκαν από και προς τους δύο βασικούς προορισμούς Αθήνας και Θεσσαλονίκης, περίπου 4.000 άτομα. Και στις υπόλοιπες γραμμές υπήρξε κίνηση, αλλά κυρίως το ενδιαφέρον εστιάζεται στις δύο προαναφερόμενες γραμμές».
Σε ότι αφορά στα εσωτερικά δρομολόγια, ο κ. Κολυνδρίνης ανέφερε ότι οι εσωτερικές γραμμές, έχουν γενικότερα μια πτώση τα τελευταία χρόνια, καθώς ο κόσμος είναι «μαζεμένος» στις μετακινήσεις του, λόγω των γενικότερων οικονομικών προβλημάτων.





























