Χειμωνιάτικα «σκαμπανεβάσματα» κάνει ο καιρός στη Μαγνησία, με το κρύο πλέον να είναι πιο αισθητό σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.
Σύμφωνα με τον ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης, για σήμερα αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06…11 οC.
Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές συννεφιές, αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε πιθανό να βρέξει στο νοτιοανατολικό Πήλιο και τις Σποράδες.
Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06…15 οC. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06…15 οC.
Οι ενδείξεις για το Σάββατο, δείχνουν ότι σε επίπεδο Θεσσαλίας, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία αμετάβλητη (η ανώτερη 13-15 0C). Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία σε πτώση (11-13 0C).





























