Χρήματα για μισθολογικές διαφορές στο νομικό σύμβουλο της Π.Ε. Μαγνησίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το ποσό των 16.189 €, καλείται να καταβάλλει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στον νομικό σύμβουλο της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Χρήστο Φώτου, μετά από τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου.
Η σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια.

Με την υπ’ αρ. 321/2009 απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου, έγινε δεκτή η αγωγή σχετικά με μισθολογικές διαφορές του Χρ. Φώτου, ενώ με την υπ’ αρ. 17/2011 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βόλου, απορρίφθηκε η έφεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατά της απόφασης αυτής και με την υπ’ αρ. 1167/2014 απόφαση του Αρείου Πάγου, απορρίφθηκε η αναίρεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βόλου.

Η οικονομική επιτροπή μετά την τελεσίδικη, αμετάκλητη και άμεσα εκτελεστή απόφαση, ενέκρινε ομόφωνα την έγκριση της δαπάνης 16.189,49 €, σε εκτέλεση της δικαστικής απόφασης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.