«7o Rise Higher»: Πως να αντιμετωπίσεις τον φόβο της αποτυχίας στο ξεκίνημα για κάτι καινούργιο;

«Πως να αντιμετωπίσεις τον φόβο της αποτυχίας στο ξεκίνημα για κάτι καινούργιο;» Το 7o Rise Higher αυτήν την Τετάρτη φιλοξενεί δύο ομιλητές που θα μας μιλήσουν για την δική τους εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα.
Η πρώτη ομιλήτρια είναι η Βαλεντίνα Κόρδη η οποία είναι Διεθνής Ομιλήτρια Παρακίνησης, TEDx Speaker και Mindset & High-Performance Coach Στελεχών και Επιχειρηματιών. Η Βαλεντίνα έχει πάνω από 9 χρόνια εμπειρία ως Executive & Business Coach έχοντας προπονήσει επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων παγκοσμίως όπως της Microsoft, Novartis, Coca-Cola, κτλ. μετά από 15ετή εμπειρία ως στέλεχος η ίδια σε πολυεθνικές εταιρείες.
Όσον αφορά τις σπουδές της, η Βαλεντίνα έχει σπουδάσει σε Καναδά και ΗΠΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Success Conversion Coaching και Strategic Intervention Coaching.
Ο δεύτερος ομιλητής μας είναι ο Γιώργος Μελισσαρόπουλος, ο οποίος είναι Mindset Consultant. Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με πάνω από 10 Startups από το 2006 και τώρα διευθύνει τη δική του εταιρεία συμβούλων, τη Knowbox.fund, βοηθώντας τις νέες επιχειρήσεις να κάνουν τα επόμενα βήματα τους.
Επίσης είναι project manager στην Fabric Republic. Όσον αφορά τις σπουδές του, ο Γιώργος έχει σπουδάσει Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης στην Σκωτία.
YouTube: https://bit.ly/Rise_HigherYouTube, Facebook Group: https://bit.ly/Rise_Higher-group, Facebook Page: https://bit.ly/RiseHigher_Page,
Powered by : UPSPIN Agency

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.