Αεροπορική σύνδεση Λάρνακας με τη Σκιάθο!

Σύνδεση Sky Express με τη Cyprus Airways από τη Λάρνακα σε 29 ελληνικούς προορισμούς

Tη νέα συνεργασία της με την αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways ανακοίνωσε η Sky Express. Βάσει συμφωνίας οι επιβάτες μπορούν πλέον να κλείνουν ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο, για δρομολόγια που συνδέουν το αεροδρόμιο της Λάρνακας, με 29 εσωτερικούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express, μεταξύ αυτών και η Σκιάθος, ενώ οι επιβάτες μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τους συνεργαζόμενους πράκτορες της Cyprus Airways.
Η συμφωνία διασύνδεσης επιτρέπει στους επιβάτες να πετάξουν συνολικά σε 29 προορισμούς προς Ελλάδα, από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.
Πιο συγκεκριμένα, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα προς Αστυπάλαια, Σαντορίνη, Σύρο, Μύκονο, Ηράκλειο, Ζάκυνθο, Πάρο, Κάρπαθο, Ικαρία, Κύθηρα, Σκιάθο, Χίο, Μήλο, Νάξο, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Αλεξανδρούπολη, Μυτιλήνη, Σάμο, Λήμνο, Ιωάννινα, Χανιά και Κάλυμνο. Με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προς Κέρκυρα, Χίο, Σάμο Μυτιλήνη και Σκύρο.
Ο εμπορικός διευθυντής της Sky Express κύριος Γιάννης Λυδάκης δήλωσε πως «η νέα συμφωνία διασύνδεσης με την Cyprus Airways καταδεικνύει την εξωστρέφεια της εταιρείας μας, έτσι ώστε να απεικονίζονται αλλά και να μεγιστοποιούνται τα οφέλη των επιβατών αλλά και του διευρυμένου δικτύου μας. Επίσης, είναι εξέχουσας σημασίας για την ελληνική οικονομία, τόσο για την προστιθέμενη αξία που δημιουργεί, όσο και για τη συμβολή της στη γενικότερη τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας. Γι’ αυτό το λόγο, η Sky Express έχει εντάξει στους στρατηγικούς της στόχους τις συμφωνίες διασύνδεσης από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της».