Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 49χρονου στον Αλμυρό

Από την Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και Λιμενικό ακόμη και με drone

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 49χρονου, στην περιοχή του Αλμυρού, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την προηγούμενη εβδομάδα αι παρά την εμπλοκή όλων των υπηρεσιών, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, ΕΜΑΚ και Λιμενικού, παραμένουν χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις αρχές της Μ. Εβδομάδας που ο θείος του άνδρα δήλωσε την εξαφάνισή του, έγινε μεγάλη κινητοποίηση και έρευνες τόσο από ξηράς, όσο και στη θάλασσα, ενώ ενημερώθηκαν βοσκοί και οι υπηρεσίες «χτένισαν» σε μεγάλη ακτίνα την περιοχή που σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθηκε να περπατάει στην περιοχή μεταξύ Συνεταιρισμού και γηπέδου στον Πτελεό.
Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ έκαναν έρευνες με σκύλους διάσωσης, αλλά και από αέρος με drone, η Αστυνομία ανέλαβε τις καταθέσεις μαρτύρων που το είδαν και έρευνες στην περιοχή, ενώ το Λιμεναρχείο έκανε έρευνες στη θάλασσα και στις ακτές.

Ο 49χρονος μένει μόνος στον οικισμό Λεύκη Αλμυρού και έχει τον θείο και τη θεία του που τον βοηθούν, οι οποίοι αναφέρουν ότι ο άνδρας εξαφανιζόταν 3-4 μέρες αλλά επέστρεφε στο σπίτι του, κάτι που όμως δεν έγινε την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να δηλώσουν την εξαφάνισή του.
Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.