Ακυβέρνητα δύο ιστιοπλοϊκά στη Σκιάθο

Χθες το βράδυ λόγω της ξαφνικής καταιγίδας

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η χθεσινή νύχτα για δύο ιστιοπλοϊκά στο νησί της Σκιάθου, λόγω της ξαφνικής καταιγίδας που ξέσπασε.

Με πληροφορίες του skiathoslife.gr, στο πρώτο ιστιοπλοϊκό, που σημειωτέον επέβαιναν δύο παιδιά, ξέσυρε η άγκυρα και έπλεε ακυβέρνητο με κατεύθυνση προς την Τσουγριά. Η επέμβαση του Λιμενικού ήταν άμεση με τον Λιμενάρχη, κ. Νίκο Κατσάμπα να στήνει επιχείρηση με τη συνδρομή του “Άγιος Ιωάννης” του κ. Δημήτρη Διολέττα. Εν τέλει, κατάφεραν να πλευρίσουν το σκάφος και να κόψουν την άγκυρα. Τα παιδιά, σώα και αβλαβή μεταφέρθηκαν στο πλοίο “Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος” και μαζί με το ιστιοπλοϊκό έπλευσαν προς το λιμάνι της Σκιάθου, όπου και τους περίμεναν ο λιμενάρχης και ο πατέρας των παιδιών.

Μέσα στην ίδια νύχτα όμως, και πάλι εξαιτίας του καλοκαιρινού μπουρινιού, σήμανε νέος συναγερμός. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του skiathoslife.gr, στο δεύτερο ακυβέρνητο ιστιοπλοϊκό, το οποίο ανήκε σε Σέρβους, ξέσυρε η άγκυρα από την Αγία Άννα. Και σε αυτή την περίπτωση το Λιμενικό επενέβη άμεσα με το “Άγιος Ιωάννης¨. Το σκάφος εντοπίστηκε λίγο αργότερο κοντά στον φάρο στις Αχλαδιές και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Λιμάνι του νησιού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.