Παρέλαβε χασίς από… το ΚΤΕΛ Αλμυρού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Δίωξη σε 29χρονο για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ δήλωσε ότι ήταν για δική του χρήση

Ελεύθερος με όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την εμφάνιση μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή και μέχρι να γίνει η δίκη του στο Εφετείο, ένας 29χρονος Βολιώτης, που κατηγορείται για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος απασχολεί για πρώτη φορά τις αρχές, ενώ υποστήριξε ότι κατείχε τα ναρκωτικά, που παρέλαβε από την Αθήνα με δέμα που μετέφερε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στον σταθμό του Αλμυρού, για προσωπική του χρήση.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη της πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Στο πλαίσιο καταπολέμησης της διακίνησης ναρκωτικών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σε γενόμενο έλεγχο των αστυνομικών κατελήφθη ο δράστης να κατέχει τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 129,57 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Ο 29χρονος παρέλαβε τις ναρκωτικές ουσίες, λίγο νωρίτερα, εντός δέματος από σταθμό επιβίβασης ΚΤΕΛ από άγνωστο, μέχρι στιγμής, δράστη-αποστολέα του δέματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.