Αλμυριώτες στόχος της σπείρας με τις τηλεφωνικές απάτες

Δύο νέα περιστατικά προσπάθειας εξαπάτησης ηλικιωμένων από το κύκλωμα που τηλεφωνεί ζητώντας χρήματα, κατήγγειλαν Αλμυριώτες, ως συνέχεια του θέματος που δημοσιεύει σήμερα η ΜΑΓΝΗΣΙΑ, για τα περισσότερα από 20 περιστατικά που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε Βελεστίνο, Αλμυρό, Πήλιο αλλά και στον Βόλο.
Σύμφωνα με το Almyros.gr, «και τα δυο περιστατικά συνέβησαν σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, ενώ και η αστυνομία δέχθηκε κλήσεις από συμπολίτες μας που κατήγγειλαν και άλλα τέτοια σημερινά συμβάντα. Στη μια περίπτωση, κάλεσαν τους γονείς της Μ.Τοπ. από την Ευξεινούπολη, λέγοντάς της ότι η κόρη τους τράκαρε και σκότωσε ένα κοριτσάκι. Η ίδια μεταφέρει το περιστατικό ως εξής: Υποτίθεται ότι με κρατούσαν στο τμήμα και κάποια παρίστανε εμένα να κλαίω και να ζητάω από τους δικούς μου να με σώσουν. Τους είπαν πως η ποινή μου θα ήταν από 5 έως 20 χρόνια. Όταν η μάνα μου τους είπε ότι δεν μοιάζει η φωνή με τη δική μου, της το έκλεισαν. Ευτυχώς το είχαμε συζητήσει παλιότερα με τους δικούς μου και με πήραν κατευθείαν τηλέφωνο.
Παρόμοιο σκηνικό έστησε η σπείρα και με τους γονείς του Δ.Λούπ., οι οποίοι ήταν επίσης ενημερωμένοι και δεν πίστεψαν τους απατεώνες. Ο αριθμός κλήσης είχε κωδικό Βουλγαρίας. Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού δέχθηκε και άλλες καταγγελίες πολιτών για κλήσεις εξαπάτησης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.