Αναφορές για ζητήματα επαγγελματικών κλάδων

Κατέθεσε ο Βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρ. Μπουκώρος

Αναφορές για ζητήματα που αφορούν επαγγελματικούς κλάδους, κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, μετά από σχετικά αιτήματα που έλαβε από τους φορείς εκπροσώπησής τους.
Πιο αναλυτικά, ο Χρήστος Μπουκώρος κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας την έκτακτη ενίσχυση των υπαλλήλων εξωτερικής φρούρησης των καταστημάτων κράτησης, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στις μεταγωγές κρατουμένων που θεωρούνται ύποπτα κρούσματα του κορωνοϊού, προς τα νοσοκομεία, με κίνδυνο της δικής τους σωματικής ασφάλειας.
Επίσης, δεν παρέλειψε να μεταφέρει στους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Οικονομικών το αίτημα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) για την έμπρακτη στήριξη των επιχειρήσεων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, που εξακολουθούν να λειτουργούν και να παράγουν εν μέσω πανδημίας και με περιορισμένη κίνηση του καταναλωτικού κοινού, γεγονός που δημιουργεί σημαντικό ζήτημα για την περαιτέρω οικονομική επιβίωση αυτών των επιχειρήσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.