Ανακοινώθηκε επίσημα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία

Τι δηλώνουν Τσιμπανάκος, Χαυτούρας, Σκρίμπας και Αναστασίου

Ο εκπαιδευτικός και πρ. αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Σάκης Σκρίμπας, ανακοινώθηκε τελικά, ως ο τέταρτος κατά σειρά άνδρας υποψήφιος για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Μαγνησία. Κατά διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο ξενοδοχείο Κάραβελ ανακοινώθηκαν και επισήμως τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας. Σ’ αυτά, όπως έγραψε ήδη τις προηγούμενες ημέρες, το magnesianews.gr περιλαμβάνονται ο Οικονομολόγος και Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου Δημήτρης Τσιμπανάκος, ο Νευροχειρουργός και Πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΜ Νίκος Χαυτούρας, ο Εφοριακός και Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας Απόστολος Καναβός, η Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Γραμματέας Τομέα Χωροταξίας – ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Άσπα Γοσποδίνη και η παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Βίκυ Τσεκούρα. Η φοροτεχνικός Βάσω Ντάλιου, προς το παρόν, δεν ανακοινώθηκε επισήμως ως υποψήφια, κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα.

Τσιμπανάκος: Θα αγωνιστώ για τη διεκδίκηση βουλευτικής έδρας στη Μαγνησία

Υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κατέρχεται ο Δημήτρης Τσιμπανάκος κι όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του «Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση-πρόκληση του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νίκου Ανδρουλάκη να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Μαγνησίας. Με τον Νίκο Ανδρουλάκη μας συνδέουν οι αξίες της σοσιαλδημοκρατίας καθώς και η ανάγκη για διαγενεακή δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες για όλους από τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας μας πριν από 20 και πλέον χρόνια στη Θράκη, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.
Αυτές οι ίδιες αξίες, επίκαιρες όσο ποτέ σήμερα, και με το Νίκο Ανδρουλάκη πια στο τιμόνι της παράταξης μαζί με ένα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα, δημιουργούν τις προϋποθέσεις μιας δημοκρατικής ανατροπής απέναντι στην τοξικότητα και στη σύγκρουση χωρίς περιεχόμενο και αποτέλεσμα για τους πολίτες.
Θα αγωνιστώ μαζί με όλους τους άξιους συνυποψηφίους που επιλέχτηκαν, με όλες μου τις δυνάμεις, για την ανάδειξη των ζητημάτων της περιοχής μας και τη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας στη Μαγνησία.
Η έλλειψη βουλευτικής εκπροσώπησης απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Μαγνησία και τις Σποράδες είναι κάτι παραπάνω από φανερή τα τελευταία χρόνια. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Καλό μας Αγώνα!».

Νίκος Χαυτούρας: «Τιμή για μένα η υποψηφιότητα για δεύτερη φορά»

Λίγες ώρες μετά και την επισημοποίηση των υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ. ΑΛ στη Μαγνησία, ο νευροχειρουργός και πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας κ. Νίκος Χαυτούρας προχώρησε σε μία ανάρτηση, ευχαριστώντας τον Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και τον κόσμο, ενώ δεσμεύτηκε να συνεχίσει να υπηρετεί πάντα τον άνθρωπο.
Συγκεκριμένα η ανάρτησή του ήταν η εξής: «Μεγάλη τιμή για μένα από τον πρόεδρο, την κεντρική επιτροπή και όλη την επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ που για δεύτερη φορά με τίμησε ως υποψήφιο βουλευτή καθώς ανακοινώθηκε το όνομα μου κι επισήμως στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Πάμε μπροστά , πάμε δυνατά με αρχές κι αξίες για τον άνθρωπο. Είναι μονόδρομος αυτή η παράταξη που έδωσε χαμόγελο κι ελπίδα στον αγρότη, στον εργάτη , στον μεροκαματιάρη στον οικογενειάρχη και έβαλε τα θεμέλια για την δημόσια υγεία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε. Δεσμεύομαι απέναντι σας πως θα συνεχίσω να υπηρετώ πάντα τον άνθρωπο και να πορεύομαι πάντα με αρχές κι αξίες». Μάλιστα, η ανάρτησή του συνοδεύτηκε και από μία φωτογραφία μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

Σάκης Σκρίμπας: Η επιλογή μου αποτελεί τη συνέχεια ενός ταξιδιού …

Με μια λιτή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπαιδευτικός και πρ. αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ κ. Σάκης Σκρίμπας έδωσε το έναυσμα της έναρξης του προεκλογικού αγώνα για το ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία.
Την Κυριακή, ο κ. Σκρίμπας ανακοινώθηκε επίσημα από τα όργανα του κόμματος ως υποψήφιος Βουλευτής Ν. Μαγνησίας. Ο ίδιος τονίζει στο μήνυμά του ότι η επιλογή του να κατέλθει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές αποτελεί τη συνέχεια ενός ταξιδιού στον πολιτικό χώρο που έδωσε νόημα στη λέξη «αλλαγή».
Ειδικότερα ο κ. Σκρίμπας αναφέρει στην ανάρτησή του «Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε, πρώτο, τους υποψηφίους για τις επικείμενες εθνικές εκλογές. Η επιλογή μου ως υποψήφιου στον Ν. Μαγνησίας, αποτελεί τη συνέχεια ενός όμορφου ταξιδιού σ’ έναν πολιτικό χώρο που έδωσε νόημα στη λέξη “Αλλαγή”. Υπηρέτες ιδεών, αρχών και αξιών, με ήθος αξιοπρέπεια σεβασμό στους πολίτες και στη διαφορετική άποψη, να φέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο. Το κοινό αγαθό απαιτεί συμμετοχή όλων με όλες τις δυνάμεις.
Καλόν αγώνα σε όλους, σε όλη την Ελλάδα για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ για ένα καλύτερο αύριο»!

Γιάννης Αναστασίου: Δεσμεύομαι ότι, παραμένω στις επάλξεις του αγώνα

Σε ανάρτησή του ο Γιάννης Αναστασίου σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν είναι μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ανακοινώθηκαν σημείωσε:
” Η ενεργή μου παρουσία στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ της Μαγνησίας την δεκαετία της μάχης για την επιβίωση του ολοκληρώθηκε καθώς δεν συμπεριελήφθηκα στο ψηφοδέλτιο. Το γιατί οφείλουν άλλοι να το εξηγήσουν. Την αποτίμηση της όποιας προσφοράς μου στον χώρο θα την κάνουν φυσικά οι πολίτες. Με την ελπίδα ότι αυτή είναι θετική, δεσμεύομαι ότι, παραμένω στις επάλξεις του αγώνα της δημοκρατικής παράταξης για τον τόπο μας”..

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.