Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, ταξίαρχος Σαράντης Τυλιγαδάς, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα παρέλαβε τη διοίκηση από τον υποστράτηγο ε.α. Παναγιώτη Κορδούλη.
Λόγω της κατάστασης και των μέτρων αντιμετώπισης του COVID 19, η τελετή παράδοσης παραλαβής της Διοίκησης του στρατοπέδου, έγινε χωρίς τη συμμετοχή πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, φορέων, συλλόγων και ενώσεων του Νομού.

Ο απερχόμενος διοικητής δήλωσε ότι διακατέχεται από υπερηφάνεια που διοίκησε τον μοναδικό επίλεκτο σχηματισμό των Ειδικών Δυνάμεων και συγκίνηση και όμορφες αναμνήσεις από την περιοχή της Μαγνησίας και τους ανθρώπους της, μετά από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας σε μονάδες και σχηματισμούς των Ειδικών Δυνάμεων.

Από την πλευρά του ο νέος διοικητής της 32 Ταξ. ΠΖΝ χαρακτήρισε τη μονάδα από τις πλέον ισχυρές και επίλεκτες που διαθέτει σήμερα ο Στρατός μας και τόνισε ότι θα συνεχίσει το έργο των προκατόχων του για αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας της Ταξιαρχίας, κάτι που εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα γίνει με βοήθεια του Θεού και την αρωγή του υπέροχου λαού του Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.