Άνοιξαν οι κάλπες σε έξι Δήμους της Μαγνησίας

??????????
Επαναληπτικές εκλογές σε Αλμυρό, Ζαγορά - Μούρεσι, Ν. Πήλιο και νησιά

Χωρίς προβλήματα άνοιξαν από τις 7 το πρωί οι κάλπες για επαναληπτικές εκλογές στους Δήμους Αλμυρού, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, ενώ οι κάτοικοι του Βόλου και του Δήμου Ρήγα Φεραίου, έχουν ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν από τον «καναπέ» τους, καθώς εξέλεξαν δημάρχους από την προηγούμενη Κυριακή.
Οι κάλπες, θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, όπως και την περασμένη Κυριακή, ενώ τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν σχετικά νωρίς.

Σκληρή και αμφίρροπη αναμένεται η «μάχη» στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Μαγνησίας, τον Δήμο Αλμυρού, όπου θα αναμετρηθούν ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Εσερίδης (38,0%) με τον Βαγγέλη Χατζηκυριάκο (36,4%).

Στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, για λίγες ψήφους δεν εξελέγη από τον α’ γύρο ο Μιχάλης Μιτζικός που έφθασε στο 47% και θα αναμετρηθεί με τον Μιλτιάδη Παπαδημητρίου που τον εμπιστεύθηκε το 31% των ψηφοφόρων.

Για τον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου θα αναμετρηθούν ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Κουτσάφτης που έλαβε το 47% με την Μαρία Σαμαρά που έλαβε το 41,5%.

Αναμετρήσεις στον β’ γύρο ξεκίνησαν και στους υπόλοιπους Δήμους της Μαγνησίας με το μεγάλο ενδιαφέρον να στρέφεται στην Σκιάθο όπου επικράτησε ο πρωτάρης Θοδωρής Τζούμας με 45,5% έναντι 41% που έλαβε ο πρώην δήμαρχος Νίκος Πλωμαρίτης.

Στη Σκόπελο, στον β’ γύρο θα αναμετρηθούν ο πρώην δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης που έλαβε το 40,7% με τον Δημήτρη Ευσταθίου, που επίσης κατεβαίνει για πρώτη φορά και έλαβε το 38,4%.

Τέλος, στην Αλόννησο, η μάχη ήταν αμφίρροπη, κρίθηκε στα σημεία και στον β’ γύρο αναμετρώνται ο νυν δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης (37,88%) με τον Παναγιώτης Αναγνώστου που έλαβε 31,86%

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.