Αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα στην περιοχή του Δήμου Αλμυρού

Το γεγονός ότι τα έντονα φαινόμενα που προκάλεσε χθες η κακοκαιρία Διομήδης στο Δήμο Αλμυρού αντιμετωπίστηκαν χωρίς ζημιές, τόνισε στο Ράδιο ΕΝΑ ο Λεωνίδας Βούλγαρης αντιδήμαρχος Αλμυρού. Από το χιόνι που έπεσε όλη τη νύχτα πρόβλημα υπάρχει μόνο στην Ανάβρα, όπου το ύψος έφτασε στα 40 εκατοστά.

Έντονα ήταν τα καιρικά φαινόμενα χθες, όπως σε όλη την Θεσσαλία στον Αλμυρό φερτές ύλες που κατέβασαν τα ποτάμια και τα ρέματα έκλεισαν τις διόδους, ενώ από το πρωί δεν υπάρχουν έντονα προβλήματα, παρά μερικές πτώσεις δένδρων σε χωριά, τόνισε ο κ. Βούλγαρης.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο στην Ανάβρα υπάρχει έντονη χιονόπτωση, το χιόνι είναι ύψους 40 εκατοστών και μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν για να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι προς το χωριό και κτηνοτροφικές μονάδες.

Μικρές χρονικά διακοπές της ηλεκτροδότησης σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης στα χωριά Νεοχωράκι, Ανθότοπο, Νεράιδα και Φυλάκη, και το ρεύμα δόθηκε ξανά στις 11 το πρωί.

Ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι από τις καταστροφές που είχε προκαλέσει η κακοκαιρία Ιανός, τον Σεπτέμβριο του 2020, είχαν ανοίξει τα ρέματα και ο Διομήδης ήρθε και βρήκε ένα πεδίο έτοιμο, γιατί τα φαινόμενα ήταν πολύ έντονα και θα υπήρχαν προβλήματα, Όπως είπε έχουν γίνει παρεμβάσεις από την Πολεοδομία και από την Περιφέρεια, οπότε δεν παρουσιάστηκαν έντονα προβλήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.