Απεργία και συγκέντρωση την Πρωτομαγιά από το ΠΑΜΕ

Σε απεργία και συγκέντρωση την Πρωτομαγιά στην πλατεία Πανεπιστημίου καλεί το ΠΑΜΕ Μαγνησίας ζητώντας από τους εργαζόμενους να δώσουν με αυτό τον τρόπο την απάντησή τους στην πλειοψηφία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ. Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Μαγνησίας καλεί τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες να συνεχίζουν τον αγώνα τους για συνδικάτα εργατών και όχι εργοδοτών.
Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Μαγνησίας:
«Απέτυχε η προσπάθεια της πλειοψηφίας της ηγεσίας της ΓΣΕΕ αποκλεισμού της ΔΑΣ -της δεύτερης σε εκλογική δύναμη συνδικαλιστικής παράταξης- από τη διοίκηση της ΓΣΕΕ, προσπάθεια που είχε ξεκινήσει ήδη με τον αποκλεισμό μας από Επιτροπές, όπως του άρθρου 15, τη διοίκηση ΟΑΕΔ κ.λπ.
Η Προσωρινή Διαταγή, που δημοσιεύθηκε σήμερα, απορρίπτει το βασικό αίτημα των 61 Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων και Ομοσπονδιών να είναι η ΔΑΣ εκτός της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, με τον ισχυρισμό που προέβαλαν ότι οι εκπρόσωποι της ΔΑΣ είναι τραμπούκοι, μέλη εγκληματικής οργάνωσης κ.λπ.
Παρ’ όλα αυτά, ο διορισμός στην Προσωρινή Διοίκηση της ΓΣΕΕ, της συνδικαλιστικής μαφίας καθώς και εργοδοτών ως εκπροσώπων των εργαζομένων, εγγυάται την προσπάθεια για ένα νέο νόθο Συνέδριο.
Δεν αποδεχόμαστε να διορίζουν και να βαφτίζουν καραμπινάτους εργοδότες, εκπροσώπους των εργαζομένων.
Με το νέο χρονικό περιθώριο που έχουν, αφού τελειώσουν η τουριστική περίοδος και οι διακοπές τους, θα συνεχίσουν τις διακοπές σε νέα πεντάστερα ξενοδοχεία, επιδιώκοντας την πραγματοποίηση ενός νόθου Συνεδρίου.
Τίποτα όμως δεν τελείωσε.
Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.
Καλούμε τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα να συνεχίσουμε τον αγώνα για συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών.
Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουμε μαζική, μαχητική, αποφασιστική απάντηση με την απεργία και τη απεργιακή μας συγκέντρωση την 1η του Μάη, στην Πλατεία Πανεπιστημίου, στις 10:00 το πρωί. Να γυρίσουμε την πλάτη στη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και σ’ αυτούς που συμπορεύονται μαζί της, όπως το ΕΚΒ.
Να τιμήσουμε τους νεκρούς της τάξης μας, τα 133 χρόνια από την αιματοβαμμένη Εργατική Πρωτομαγιά του Σικάγο»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.