Απίστευτο: Άνδρας στον Αλμυρό, κατήγγειλε ληστεία αλλά και βιασμό του, από ανήλικο ρομ!

Κατηγορείται και ένας 19χρονος Βούλγαρος με νοητική στέρηση, ότι παρακολουθούσε

Η καταγγελία ενός 51χρονου άνδρα, ότι έπεσε θύμα ληστείας και βιασμού από 11χρονο ρομ, απασχολεί από χθες τις δικαστικές αρχές. Τόσο ο ανήλικος, όσο και ένας 19χρονος από τη Βουλγαρία με νοητική στέρηση, διώκονται τουλάχιστον για ληστεία, καθώς ο βιασμός δεν αποδείχτηκε ακόμη, ενώ ο άνδρας που έκανε την καταγγελία επίσης πάσχει από διανοητική αναπηρία.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το περασμένο Σάββατο ενώ ο 51χρονος περπατούσε σε δρόμο του Αλμυρού, συναντήθηκε με τον 11χρονο, που τον οδήγησε σε απόμερο σημείο, του έκοψε τη χρυσή αλυσίδα με σταυρό από τον λαιμό, του κατέβασε το παντελόνι και έκανε ασελγής πράξη.
Τη σκηνή φέρεται να παρακολουθούσε από απόσταση και ένας 19χρονος ρομ από τη Βουλγαρία, που όμως δεν φαίνεται να είχε συμμετοχή στη ληστεία και στην ερωτική πράξη.
Ως απειλή για να ακολουθήσει τον ανήλικο, ο άνδρας ανέφερε ότι στο παρελθόν τον είχε χτυπήσει και επειδή δεν ήθελε να γίνει το ίδιο, τον ακολούθησε, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα έχει νοητική στέρηση σε ποσοστό 80%.
Μετά την καταγγελία, οι δύο φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν και χθες οδηγήθηκαν στον ανακριτή με δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, η υπόθεση είναι σε εξέλιξη, καθώς ζητήθηκε εκ νέου ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως έγινε βιασμός, κάτι που ο ανήλικος αρνείται, όπως και ο 19χρονος αλλοδαπός.
Οι δύο οδηγήθηκαν χθες στον ανακριτή και στη συνέχεια στον εισαγγελέα και μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς ο ανήλικος δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και ο 19χρονος με περιοριστικούς όρους, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του και χρηματική εγγύηση 5.000 €.

Ο ανήλικος αρνείται και δήλωσε
ότι ο ίδιος θέλει να παντρευτεί…

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 11χρονος, που είναι κάτοικος Αλμυρού, υποστήριξε στους δικαστές ότι τον πλησίασε και τον ρώτησε αν πουλούσε την αλυσίδα που φορούσε για 5 €, αν και παραδέχτηκε ότι δεν είχε χρήματα μαζί του. Μάλιστα αρνήθηκε ότι είχε συνουσία μαζί του, δηλώνοντας ότι δεν ξέρει από αυτά και ο ίδιος… θέλει να παντρευτεί…
Από την πλευρά του ο 19χρονος, κάτοικος Ευξεινούπολης, υποστήριξε ότι απλά, τους βρήκε στο δρόμο και επειδή φοβήθηκε κρύφτηκε και παρακολουθούσε από μακριά όσα γινόταν και δεν είχε καμία συμμετοχή στα δύο αδικήματα.
Η υπεράσπιση του αλλοδαπού προσκόμισε ιατροδικαστική εξέταση, που ήταν χειρόγραφη και υπέγραφε γιατρός και ανέφερε ότι ο 51χρονος δεν έφερε σημάδια βιασμού, ωστόσο, με βάση έκθεση της ιατροδικαστή Λάρισας, οι δικαστές θα αποφασίσουν αν θα ασκήσουν και δίωξη για βιασμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.