Αποσωληνώθηκε ο 77χρονος Γερμανός από το Νότιο Πήλιο

Φωτογραφία αρχείου
Μετά από 20 ημέρες, παραμένει ακόμη για παρακολούθηση στη ΜΕΘ

Άκρως ενθαρρυντικά κι ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και αφορούν τον 77χρονο Γερμανό, ο οποίος διέμενε στο Νότιο Πήλιο και ήταν το δεύτερο θετικό επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού που καταγράφηκε στη Μαγνησία, καθώς μετά από 20 ημέρες που βρίσκονταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ- Covid-19, χθες αποσωληνώθηκε, ωστόσο παραμένει στη Μονάδα για παρακολούθηση.

Ο 77χρονος όταν είχε βρεθεί θετικός στον ιό, μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Βόλου, που είχε προσέλθει με συμπτώματα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Στις 3 Απριλίου η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την διασωλήνωσή του και την εισαγωγή του στη ΜΕΘ.
Στην Εντατική ο 77χρονος έμεινε 20 ημέρες και χθες έγινε η αποσωλήνωσή του, καθώς η υγεία του βελτιώνονταν και η νοσηλεία του συνεχίζεται στη ΜΕΘ, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλοποίηση της υγείας του, σύμφωνα με πληροφορίες toy magnesianews.gr από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
Να σημειωθεί πως ο 77χρονος είχε ταξιδέψει από τη Γερμανία οδικώς στην Ελλάδα για να περάσει εδώ τις ημέρες του κορωνοϊού και διέμενε στο εξοχικό του σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Πλατανιά, μαζί με τη σύζυγό του.
Ο ίδιος είχε υποβληθεί σε τεστ πριν ξεκινήσει το ταξίδι του και είχε βrεθεί αρνητικός ,όμως ερχόμενος στη Μαγνησία και μετά από λίγες ημέρες, ανέβασε πυρετό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί έλαβαν δείγμα προς ανάλυση, το οποίο έδειξε πως ήταν θετικό στον κορωνοϊό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.