Ασθενείς και γιατροί κρατούσαν ομπρέλα αφού πλημμύρισε πάλι το Κ. Υγείας Ζαγοράς

Νέα καταγγελία, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων

Ο μεγάλος όγκος νερού που έπεσε την Κυριακή στο Πήλιο, είχε αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, τονίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, την Κυριακή το Κέντρο Υγείας πλημμύρισε με αποτέλεσμα τραγελαφικά γεγονότα, όπως το να πρέπει να κρατούν οι ασθενείς και οι γιατροί ομπρέλα στο εσωτερικό μιας υγειονομικής μονάδας!
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από τις πλημμύρες στο Κέντρο Υγείας, στο βάθος υπάρχουν οδοντιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που είναι μέσα στις κούτες. Δεν εγκαθίστανται λόγω της διαρροής νερού στο εσωτερικό παρά το γεγονός ότι υπάρχει οδοντίατρος ο οποίος φυσικά μετακινήθηκε λόγω έλλειψης αντικειμένου!
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βλάβες στην πέτρινη σκεπή του Κέντρου Υγείας δεν επισκευάζονται καθώς θεωρείται μεγάλο το κόστος λόγω της ειδικής κατασκευής που επιβάλλεται από τον οικιστικό κανονισμό της περιοχής. Μάλιστα το κονδύλι που είχε εγκριθεί δεν έφθανε για να καλύψει το κόστος και έτσι οι διαγωνισμοί κηρύχθηκαν άγονοι, ενώ τώρα τρέχει άλλος διαγωνισμός.
«Μπορεί λόγω κοροναϊού να πέρασε σε δεύτερη μοίρα η αδυναμία συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων, όμως εν όψει χειμώνα κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Μην φθάσουμε στο σημείο για να ασχοληθούν με την επισκευή τους να καταρρεύσουν οροφές και θρηνήσουμε θύματα» τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.


Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.