Αθώος για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας ο Χρ.Καραζούπης

Δήλωση του τ. Δ/ντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού

Αθώος κρίθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειδικείο Βόλου ο τέως διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού Χρήστος Καραζούπης για το αδίκημα της διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης. Η μήνυση είχε υποβληθεί όταν ο κ. Καραζούπης εμφανίστηκε στο γραφείο όπου υπηρετούσε, το πρωί της 23ης Μαΐου 2016 παρά το γεγονός ότι του είχε επιδοθεί απόφασης περί αναστολής άσκησης των καθηκόντων του τρεις μέρες πριν, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η παρέμβαση της αστυνομίας από τον Δήμαρχο Αλμυρού για να απομακρυνθεί από εκεί.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του με αφορμή την δικαστική απόφαση ο κ. Καραζούπης:

Μετά και την από 07/11/2018 αθωωτική απόφαση του Μονομελούς Πλημ/κείου Βόλου στην μήνυση την οποία είχε υποβάλει εναντίον μου ο Δήμαρχος Αλμυρού Κος Εσερίδης για παράνομη παραμονή στους χώρους δημοτικής υπηρεσίας και διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της !!!!!! (συν/νο 1) κατέπεσε και η τελευταία προσπάθεια του Δημάρχου (πιστεύω ότι δεν έχει ασκήσει εναντίον μου άλλη μήνυση τα έξοδα των οποίων επιβαρύνονται βέβαια οι δημότες!!!!!) να βρει κάτι επιβαρυντικό εναντίον μου και πλέον συνταξιούχος με μία ευδόκιμη και καθαρή τριαντακονταπενταετή ευδόκιμη υπηρεσία ως δημόσιος λειτουργός, παραμένω όρθιος με περισσότερη γνώση και εμπειρία και ως ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μου.
Τώρα ο κος Δήμαρχος θερίζει ότι έσπειρε αφού βέβαια όλες οι αποφάσεις των ποινικών και πειθαρχικών δικαστηρίων είναι όλες αθωωτικές και . Στις 19-11-2019 εκδικάζεται η αγωγή κατά του Δήμου Αλμυρού για τις εις βάρος μου προσβλητικές και παράνομες πράξεις των οργάνων του Δήμου (ορ. κο Δήμαρχο) από τον οποίο ζητώ για αποκατάσταση το ποσό των 350.000 ευρώ και το όποιο ποσό μου επιδικαστεί αφού αφαιρέσω τα έξοδα της δίχρονης αυτής συκοφάντησης και ταλαιπωρίας μου, θα γίνει δωρεά στον Δήμο για να γίνουν έργα, όπως τα έχω καταγεγραμμένα στην αγωγή μου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.