Αυτό είναι το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Αλμυρού

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 27 Μαΐου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Αλμυρού για να εκλέξει το προεδρείο που θα το εκπροσωπεί.

Μετά τη διαδικασία της ψηφοφορίας, εκλέχτηκαν:

Πρόεδρος: Γκουντάρας Αθανάσιος

Αντιπρόεδρος: Χουλή Κωνσταντίνα

Γραμματέας: Γεωργίου Μαρία – Ιωάννα

 

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμυρού, εύχεται με ανακοίνωσή  της καλή και δημιουργική θητεία στα νεοεκλεγέντα μέλη του Προεδρείου και να συνεχίσουν να κινητοποιούν τη νεολαία, το πιο ζωντανό και δημιουργικό κομμάτι του Δήμου, ώστε να συνδιαμορφώνει τις λύσεις στα ζητήματα που την αφορούν.

Βιογραφικό της Διοίκησης

 

Πρόεδρος: Γκουντάρας Θανάσης

“Πτυχιούχος φυσικός του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση (master) στην επιστήμη των υλικών και διδακτορικό (PhD) στη φυσική και τεχνολογία των υλικών δύο διαστάσεων (πανεπιστήμιο της Grenoble, Γαλλία). Από το Μάρτιο του 2024 εργάζομαι ως διδακτικό προσωπικό στο τμήμα φυσικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ενεργό μέλος της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF από το 2021 καθώς και του ΕΟΣ Αλμυρού από τις αρχές του 2024. Ένθερμος υποστηρικτής της αξίας του εθελοντισμού με συμμετοχές στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το 2008 και το 2009 αλλά και σε πανεπιστημιακές ομάδες φοιτητών των τμημάτων Φυσικής-Παιδαγωγικού (Physics Partizani 2012-2014) του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου με απώτερο σκοπό την επεξήγηση της φυσικής στο ευρύ κοινό μέσω εκπαιδευτικών δράσεων.”

Αντιπρόεδρος : Χουλή Κωνσταντίνα

Πτυχιούχος Πληροφορικής με μεταπτυχιακές σπουδές στα Δίκτυα. Υπήρξα μέλος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (εθελοντική παιδαγωγική οργάνωση) για 10 έτη. Κατάγομαι και ζω στον Αλμυρό. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά και γι’ αυτό αφιερώνω αρκετό χρόνο σε βόλτες μαζί τους. Βρισκω ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την αναζήτηση για ατομική πρόοδο που μπορεί να παρέχει η μόρφωση ή τα προσωπικά ενδιαφέροντα. Χαίρομαι πολύ να μοιράζομαι τον χρόνο μου με ευχάριστους ανθρώπους

 

Γραμματέας: Γεωργίου Μαρία-Ιωάννα (Μαριάννα)

Μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στον Αλμυρό τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός με Παιδαγωγική επάρκεια.  Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό, σε διάφορες σχολικές δράσεις, καθώς και στην θεατρική ομάδα του Δ. Αλμυρού. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, ήμουν μέλος στο Συμβούλιο Νέων του Δ. Αμαρουσίου στην επιτροπή της Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και εθελόντρια στις δράσεις και τα προγράμματα της περιοχής.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.