Αυξημένα δρομολόγια από τη Δευτέρα προς τις παραλίες

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας: Πληρότητες Μαΐου τον Ιούλιο!

Στους ρυθμούς της… προ καραντίνας εποχής προσπαθεί να μπει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, που από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, θέτει σε ισχύ το καλοκαιρινό ωράριο με επιπλέον δρομολόγια στις παραθαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου και του Παγασητικού. Οι πληρότητες πάντως, είναι μικρές και θυμίζουν Μάιο, αν και αισίως μπήκαμε στον Ιούλιο!
Ο Δημήτρης Κολυνδρίνης πρόεδρος της εταιρείας Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας μίλησε στο «Ράδιο ΕΝΑ» και τον Ηλία Κουτσερή και είπε ότι υπάρχει αυξημένη κίνηση προς τις τουριστικές περιοχές και προς τη θάλασσα και σταδιακά διαπιστώνεται αύξηση του επιβατικού κοινού. «Το καλοκαίρι ακόμη δεν έχει ξεκινήσει, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, είναι Ιούλιος και βρισκόμαστε σε πληρότητες επιπέδου Μαΐου», ανέφερε ο κ. Κολυνδρίνης. Όσον αφορά στις πληρότητες που μπορεί να φθάνει το κάθε όχημα, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ ανέφερε ότι είναι στο 65%, δηλαδή στα 34 άτομα ανά λεωφορείο και δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά το θέμα είναι σιγά – σιγά ο κόσμος να μη φοβάται και να αρχίσει να εμπιστεύεται ξανά τα λεωφορεία, που απολυμαίνονται σε κάθε δρομολόγιο.
Ο κ. Κολυνδρίνης εξέφρασε την ελπίδα ότι σταδιακά οι πληρότητες στα λεωφορεία θα ανέβουν και ο κόσμος θα πάει στις παραλίες για μπάνιο και στα νησιά για διακοπές και τα λεωφορεία θα είναι εκεί για να τον μεταφέρουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.