Αυξημένη η κινητικότητα του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας ενόψει τριημέρου…λόγω επιστροφών

Χωρίς αλλαγές τα προγραμματισμένα δρομολόγια την Κυριακή και τη Δευτέρα

Έντονη αναμένεται να είναι η κινητικότητα στα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ του Νομού Μαγνησίας ενόψει του τριημέρου της Πρωτομαγιάς, όχι όμως χάριν του τριημέρου, αλλά επειδή συμπίπτει με το επίσημο τέλος των δύο εβδομάδων των πασχαλινών διακοπών, οπότε και θα πραγματοποιηθούν οι αναμενόμενες επιστροφές, σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Κολυνδρίνη, πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Ο πρόεδρος, μιλώντας στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» τόνισε πως η πληρότητα των δρομολογίων βρίσκεται στο 100% το επερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά και τη Δευτέρα 2 Μαΐου, ημέρα που θα γιορταστεί επίσημα η Πρωτομαγιά, γεγονός που ήταν αναμενόμενο, καθώς όπως τόνισε φεύγουν ή επιστρέφουν από και προς τον Βόλο και την ευρύτερη Μαγνησία οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι. Πρόσθεσε δε, ότι εκτός από τη Δευτέρα, έντονη κινητικότητα υπάρχει στα δρομολόγια της Παρασκευής από την Αθήνα με προορισμό την περιοχή μας. Ο ίδιος επεσήμανε ότι η αυξημένη κινητικότητα δεν είναι χάριν του τριημέρου, αλλά λόγω της επιστροφής στην κανονικότητα των υποχρεώσεων μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Τέλος, σχετικά με τα εσωτερικά δρομολόγια της Μαγνησίας την Κυριακή, 1 Μαΐου, και τη Δευτέρα, 2 Μαΐου, ξεκαθάρισε πως δεν έχουν προσθέσει ή αφαιρέσει δρομολόγια, ακολουθώντας οι επιβάτες το αναρτημένο πρόγραμμα των αργιών, δρομολόγια που, όπως τόνισε ο κ. Κολυνδρίνης, είναι αρκετά και μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο.

Κωνσταντίνα Φωτοπούλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.