«Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλία: Στηρίζονται 200 οικογένειες και 555 παιδιά!

«Βοηθάμε την οικογένεια ολιστικά», τονίζει η κ. Δεμίρη, εκπρόσωπος της οργάνωσης

Περί τις 200 οικογένειες στηρίζει και φροντίζει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Θεσσαλία, και ακριβώς 555 παιδιά, όπως τόνισε η κ. Μαριανίκη Δεμίρη, η εκπρόσωπος του «Χαμόγελο» στην περιφέρειά μας, μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, με αφορμή την χθεσινή έναρξη του πασχαλινού Bazaar στον Βόλο.
Η κ. Δεμίρη, ανέφερε ότι η στήριξη που παρέχεται στα παιδιά και στις οικογένειές τους είναι σημαντική, με τον οργανισμό να στέκεται αρωγός σε κάθε οικογένεια που έχει ανάγκη. Σχετικά, με το τι ανάγκες έχουν, η εκπρόσωπος της Θεσσαλίας σημείωσε ότι η κάθε οικογένεια και το κάθε παιδί έχει διαφορετικές ανάγκες, ενώ οι ίδιοι με τη σειρά τους στηρίζουν με τρόφιμα, αλλά και με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. «Εάν κάποιο παιδί έχει πρόβλημα υγείας μπορούμε να βοηθήσουμε. Βοηθάμε ολιστικά και ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε οικογένειας», δηλώνει η ίδια.
Η κ. Δεμίρη, μεταξύ άλλων, λόγω έκανε και για τη σημασία της βοήθειας με οποιονδήποτε τρόπο από την πλευρά των εθελοντών. Η ίδια εξήγησε ότι ο καθένας μπορεί να προσφέρει άμεσα τη βοήθειά του, εφόσον το θέλει, καλώντας στο τηλέφωνο 19810, ενώ επίσης, μπορεί να συγκεντρώσει τρόφιμα και να τα στείλει στα γραφεία της Λάρισας, στην οδό Αγιάς 97.
«Το πασχαλινό bazaar στον Βόλο»
Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ξεκίνησε το πασχαλινό bazaar του, στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου, με σύνθημα «Μια λαμπάδα και ένα χαμόγελο», προσφέροντας πασχαλινές δημιουργίες και λαμπάδες φτιαγμένες από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Οργανισμού, μέσω των εθελοντικών και δημιουργικών εργαστηρίων σε όλη την Ελλάδα, όπως ενημέρωσε η κ. Δεμίρη. Θα διεξάγεται μέχρι τις 12 Απριλίου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 14.00, και το απόγευμα από τις 18.00 μέχρι και τις 21.00.
Η ίδια στο τέλος ευχαρίστησε τον Δήμο Βόλου για την στήριξη, αλλά και ιδιαίτερα τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, για την πολύτιμη βοήθειά τους να στήσουν το περίπτερο. Τηλέφωνο: 2410-555422, Φαξ: 2410-555422, Email: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.