Χρ. Μπουκώρος: «Οι καρκινοπαθείς δεν επαιτούν αλλά απαιτούν νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου»

Όπως δηλώνει ο βουλευτής, μετά την απόφαση προσωρινής εξυπηρέτησης των ασθενών

«Οι καρκινοπαθείς δεν επαιτούν αλλά απαιτούν νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου με αξιοπρέπεια», δηλώνει ο βουλευτής Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρος, μετά την απόφαση προσωρινής εξυπηρέτησης των ασθενών, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του «Αχιλλοπούλειου».

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, «αποτελεί θετική εξέλιξη η απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Βόλου να αποσύρει, προσωρινά, την απαράδεκτη και παράλογη απόφασή του για τους καρκινοπαθείς της Μαγνησίας. Η σημερινή δήλωση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, σύμφωνα με την οποία κανένα νέο περιστατικό δεν θα φεύγει για τα Νοσοκομεία της Λάρισας και της Λαμίας, ικανοποιεί προσωρινά τους ασθενείς και τις οικογένειές τους. Είναι αδήριτη ανάγκη, η απόφαση αυτή να εφαρμοστεί σε μόνιμη βάση.

Από το όλο ζήτημα μας μένει η προχειρότητα, με την οποία η σημερινή κυβέρνηση αντιμετωπίζει παρόμοια σοβαρά ζητήματα. Οι καρκινοπαθείς της Μαγνησίας και οι οικογένειές τους δεν επαιτούν αλλά απαιτούν νοσηλεία με αξιοπρέπεια και χωρίς ταλαιπωρία στο νοσοκομείο τους. Τελικά, η συντονισμένη πολιτική, κοινοβουλευτική και κοινωνική πίεση επανέφερε τη λογική, η οποία δυστυχώς απουσιάζει από τις περισσότερες αποφάσεις της σημερινής κυβέρνησης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.