Χρ. Μπουκώρος: Οι σημερινές δηλώσεις Αποστολάκη εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη στη Λάρισα, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
« Πριν καλά – καλά συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για αναστολή της μετακίνησης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο, με τις σημερινές του δηλώσεις στη Λάρισα ο Υ.Εθ.Α εκθέτει πλήρως τον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και τους κυβερνητικούς βουλευτές.
Θυμίζω ότι με άκρως επιθετική ανακοίνωση μόλις την προηγούμενη Τετάρτη, ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας υποστήριζε ότι η απόφαση αναστολής οφείλεται σε δική τους επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας! Με τις σημερινές δηλώσεις του ο κ. Αποστολάκης αδειάζει όλους τους κυβερνητικούς παράγοντες της Μαγνησίας και για μία ακόμα φορά τους εκθέτει στην τοπική κοινή γνώμη, δηλώνοντας ότι η μετακίνηση της Ταξιαρχίας θα γίνει, χωρίς μάλιστα να αναφέρει ούτε λέξη για ισοδύναμο που είχε υποσχεθεί στην τελευταία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή τοπικών φορέων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Στην τελευταία μου ανακοίνωση, μετά την πετυχημένη συγκέντρωση στο Μεταξουργείο, παρά την ανακοίνωση για αναστολή της απόφασης, είχα καλέσει τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες του Βόλου σε επαγρύπνηση, υπογραμμίζοντας ότι έχουμε να κάνουμε με μία κυβέρνηση που… άλλα λέει σήμερα και άλλα πράττει αύριο. Πέρασαν μόλις έξι ημέρες για να επιβεβαιωθεί αυτή η εκτίμηση.
Ο Βόλος δεν αντέχει άλλα χτυπήματα, ας αγωνιστούμε όλοι μαζί. Ας δώσουμε ενωμένοι το μήνυμα και πολύ σύντομα την απάντηση σε όλες τις κάλπες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.