Χριστουγεννιάτικος «μποναμάς» από την ΕΒΟΛ σε 400 οικονομικά αδύναμους

Δέματα με προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας και διατακτικές των 50 Ευρώ

Τη φιλανθρωπία της για άλλη μια φορά δείχνει, ενόψει Χριστουγέννων, η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, που με σημερινή απόφαση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, θα διανείμει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου δέματα με προϊόντα της εταιρίας και διατακτικές των 50 Ευρώ, σε 400 οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, που θα επιλεγούν από 15 Ιερούς Ναούς του Βόλου και Ν. Ιωνίας.
Την ανακοίνωση αυτή έκανε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και της ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίνζτος, που προχώρησε σε μίνι απολογισμό της γαλακτοβιομηχανίας για το 2017, που παρουσίασε αυξημένες, πωλήσεις προϊόντων, τζίρου και κερδών, ενώ ανακοίνωσε ότι το 2017 η ΕΒΟΛ θα διεισδύσει στις αγορές των νησιών της χώρας, με γάλα διάρκειας 15 ημερών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου, μετά από απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού, 400 δέματα με προϊόντα της ΕΒΟΛ και ισάριθμες διατακτικές των 50 ευρώ, θα προσφερθούν ενόψει των εορτών σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
Ο ίδιος εξήγησε ότι οι συσκευασίες θα περιέχουν γάλα, γιαούρτια, τυρί κλπ. καθώς και από μια διατακτική των 50 Ευρώ, με την οποία θα μπορούν οι αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας να προμηθευτούν είδη για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Η επιλογή των 400 ατόμων θα γίνει από 15 ναούς του Βόλου και η διανομή θα γίνει από τον αύλειο χώρο των ιερών ναών την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, από τους ιερείς και την Εκκλησιαστική Επιτροπή.

Αρχικά τα δέματα θα συγκεντρωθούν σε πέντε ενορίες και συγκεκριμένα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Αγίου Βασιλείου, Ευαγγελιστρίας, Μεταμορφώσεως και Αναλήψεως, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και από εκεί θα μοιραστούν στους υπόλοιπους ναούς της πόλης.
«Είναι μια πρωτοβουλία για να παράσχουμε βοήθεια, με την ευχή τη νέα χρονιά κανένας συμπολίτης μας να μην έχει ανάγκη βοήθειας» ανέφερε ο κ. Πρίντζος, διευκρινίζοντας πως η ΕΒΟΛ κάνει παροχές κοινωνικού χαρακτήρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ανεβασμένες πωλήσεις, τζίρος και κέρδη
Κάνοντας μίνι απολογισμό του 2017 ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ τόνισε ότι η φετινή ήταν μια από τις καλές χρονιές, που κινήθηκε καλύτερα από πέρυσι, αφού έκλεισε με πάνω από 18 εκ. Ευρώ τζίρο, πάνω από 2 εκ. Ευρώ κέρδη και παρουσίασε αύξηση του όγκου πωλήσεων. Επίσης είπε ότι για τη νέα χρονιά έχουν τεθεί ιδιαίτερα σημαντικοί στόχοι και εκτίμησε ότι και αυτοί θα επιτευχθούν.
Ο κ. Πρίντζος, ανακοίνωσε ότι τον Ιανουάριο του 2018 η ΕΒΟΛ θα βγάλει στην αγορά ένα νέο γάλα διάρκειας 15 ημερών, το οποίο θα διοχετευθεί στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.
Τέλος ανέφερε ότι τα χρόνια της κρίσης είναι τα καλύτερα για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, που είναι υγιής, χωρίς δανειακές υποχρεώσεις και διαθέτει ρευστότητα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.