Δ. Νταόπουλος : Μπροστά μας, ανοίγεται μία ενδιαφέρουσα περίοδος γεμάτη προκλήσεις

Ευχαριστήριο του προέδρου της ΝΟΔΕ για την παρουσία μελών στην πρόσφατη εκδήλωση

«Μπροστά μας, ανοίγεται μία ενδιαφέρουσα περίοδος γεμάτη προκλήσεις», αναφέρεται σε ευχαριστήριο του προέδρου της ΝΟΔΕ Δ. Νταόπουλου, για την παρουσία μελών στην πρόσφατη εκδήλωση. Όπως αναφέρει, «με αφορμή την χθεσινή εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες φίλους και μέλη της Νέας Δημοκρατίας που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους καθώς και τους επίσημους καλεσμένους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους τον Υφ. Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον Γραμματέα της ΠΕ κ. Γιώργο Στεργίου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κ. Δημοσθένης Β. Νταόπουλος όπου και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’Θα ήθελα πρώτα να συγχαρώ όλους εσάς που αναδείξατε την Νέα Δημοκρατία πρώτη και μεγάλη πολιτική δύναμη της Ελλάδας. Η Νέα Δημοκρατία, φίλες και φίλοι, ξανάγινε από κόμμα Παράταξη. Και είμαι πολύ υπερήφανος που έχω την τιμή να είμαι ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας. Αλλά η πολιτική χρειάζεται πολλούς, δεν χρειάζεται λίγους. Όλοι μαζί κάναμε πράξη την αλλαγή που ονειρευόμαστε.

Στις εκλογές, οι στόχοι της ΝΟ.Δ.Ε. ήταν σαφείς: Καθαρή, ευρεία, μεγάλη νίκη. Αν καταφέραμε να πετύχουμε κάτι, και ειδικά τους τελευταίους μήνες με τη μεγάλη εκλογική μας επιτυχία, είναι ακριβώς ότι αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες της κοινωνίας και ευθυγραμμιστήκαμε με τις προσδοκίες και τα οράματα των Ελλήνων. Προτάξαμε έναν πολιτικό λόγο συγκεκριμένο, ρεαλιστικό, καθόλου λαϊκίστικο, καθόλου ξύλινο, προσπαθώντας να απαντούμε σε συγκεκριμένες απορίες για το πώς οι ζωές μας μπορούν να γίνουν καλύτερες.

Αποτέλεσμα για την Μαγνησία είναι η τετραπλή εκπροσώπηση στη βουλή σε ένα ευρύ κοινοβουλευτικό έργο με τον Χρήστο Μπουκώρο, την Ζέττα Μακρή, τον Θανάση Λιούπη και τον Κώστα Μαραβέγια. Αλλά και στο κυβερνητικό έργο, με τους γραμματείς των υπουργείων: Οικονομικών με τον Χρήστο Τριαντόπουλο, τουρισμού με τον Κων/νο Λούλη, του εθνικού τυπογραφείου με τον Δημήτρη Γεωργίκο και τον Πάτροκλο Γεωργιάδη γραμματέα στο Υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής.

Ποτέ στο παρελθόν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν προωθήθηκαν τόσα σημαντικά νομοσχέδια και δεν έγιναν τόσες άμεσες ενέργειες για να δηλώσουν ότι η χώρα κινείται και πάλι στη σωστή κατεύθυνση κάνοντας πράξη τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

Σας συγχαίρω λοιπόν όλους και καθένα σας ξεχωριστά, για το σύνολο του έργου σας και την άριστη συνεργασία που έχουμε επιτύχει. Χάρη στη σκληρή δουλειά όλων σας η παρουσία της Νέας Δημοκρατίας είναι τόσο δυναμική! Θέλω να ξέρετε πως αναγνωρίζουμε την προσφορά σας στην παράταξη και παίρνουμε ενέργεια και δύναμη από την μαχητικότητά σας.

Κυρίως, όμως, το πιο κρίσιμο που πετύχαμε αυτά τα χρόνια, είναι ότι ανοίξαμε τις πόρτες μας και σε πολίτες που δεν ήταν κοντά μας, ανοίξαμε τη σκέψη μας σε νέες ιδέες. Εμείς στη ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας όχι μόνο αποδεχόμαστε, αλλά επιζητούμε τις δικές σας παρατηρήσεις, προτάσεις και ιδέες. Είμαστε στη διάθεση όλων, για καθετί που μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την εθνική αναγέννηση.

Μπροστά μας, ανοίγεται μία ενδιαφέρουσα περίοδος γεμάτη προκλήσεις. Με το έργο του ολοκληρωμένου κυβερνητικού προγράμματός μας, σε βάθος 4ετίας, δημιουργεί και νέα καθήκοντα και νέες υποχρεώσεις για τον κομματικό μας μηχανισμό. Αυτό σημαίνει ενεργοποίηση των τοπικών μας οργανώσεων μέσα σε ένα διαφορετικό πλαίσιο: Αποκατάσταση της τακτικής επικοινωνίας με το κέντρο, χρήση της νέας τεχνολογίας, νέα δυναμική και νέους ρόλους για τους εθελοντές μας. Οι οργανωμένες δυνάμεις μας καλούνται να στηρίξουν την κυβέρνηση, τα πολιτικά μας στελέχη οφείλουν να γίνουν οι καθημερινοί πολιτικοί βηματοδότες. Να μεταφέρουν από τη βάση στις οργανώσεις και κατά συνέπεια στην Κυβέρνηση τα μηνύματα της κοινωνίας, αλλά και να επιστρέφουν δημιουργικά σε αυτήν όλες τις κεντρικές μας επιλογές. Ο χώρος μας δεν είναι μόνο φυτώριο πολιτικού δυναμικού, είναι και ένα φυτώριο γόνιμου προβληματισμού! Και πολλές φορές μπορεί να είναι και πιο μπροστά από την ίδια την κυβέρνηση, να ανοίγει θέματα στην δημόσια ατζέντα, στον δημόσιο διάλογο, τα οποία να ακουμπούν τον τρόπο με τον οποίο η ελληνική κοινωνία αντιλαμβάνεται σήμερα τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Μαζί έχουμε πετύχει πολλά αυτά τα χρόνια. Αναλογιστείτε λίγο πού βρισκόμασταν πριν από μια τριετία. Για να φτάσουμε εδώ πέρα που είμαστε δουλέψαμε όλες και όλοι σκληρά. Οι τοποθετήσεις μας είναι πολιτικές και η κριτική την οποία ασκούμε είναι πολιτική κριτική. Αλλά αν κάποιοι νομίζουν ότι θα κλονίσουν τη συνοχή μας με στήριξη σε γραφικά μορφώματα, που εκφράζουν μόνο προσωπικές φιλοδοξίες, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Δύναμή μας, παραμείνει πάντα η ενότητά μας. Όπλα μας, παραμένουν η αλήθεια, η σκληρή δουλειά, οι χειροπιαστές λύσεις στα προβλήματα. Και έχουμε σύμμαχο την πολιτισμένη πολιτική συμπεριφορά.

Τέλος, θέλω πραγματικά από καρδιάς να ευχαριστήσω τον καθένα, την καθεμία ξεχωριστά για την παρουσία σας εδώ σήμερα, για την αφοσίωση που έχετε δείξει στην παράταξη, αλλά και για την προσωπική εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλετε ως Πρόεδρο, όπως και όλα τα μέλη της σημερινής Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Μαγνησίας.’’

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή της παράταξής μας, για να διαμορφώσουμε το μέλλον που αξίζει η πατρίδα μας. Ένα μέλλον συνυφασμένο με την ανάπτυξη, τη δημιουργία, την αξιοκρατία, την κοινωνική συνοχή, τη Δημοκρατία. Αυτές οι αξίες και οι άνθρωποι που τις πρεσβεύουν είναι το οξυγόνο της παράταξής μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.