Δ. Ζαγοράς- Μουρεσίου: Ανάγκη επιτάχυνσης διαδικασιών επίλυσης ζητημάτων έργα και παρεμβάσεις

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Χρ. Τριαντόπουλο είχε η Δημοτική Αρχή Ζαγοράς - Μουρεσίου

Τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο υποδέχτηκε την Κυριακή η Δημοτική Αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Παν. Κουτσάφτη και στις εποικοδομητικές συζητήσεις τονίστηκε η ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών επίλυσης διαφόρων ζητημάτων που αφορούν έργα και παρεμβάσεις.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «παράλληλα, ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης, επισήμανε πως η τρέχουσα περίοδο με τις τεράστιες προκλήσεις, τις συνεχείς δοκιμασίες και τις αβεβαιότητες, απαιτεί συλλογικές προσπάθειες και ευχαρίστησε τον κ. Τριαντόπουλο για την διάθεσή του να σταθεί αρωγός στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου.
Ο Δήμαρχος προσκάλεσε τον κ. Υφυπουργό, στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε περιοχές του Δήμου, να επισκεφθεί και το κλειστό γυμναστήριο Ζαγοράς όπου διεξάγονταν αγώνες μπάσκετ των υποδομών της ΕΣΚΑΘ (μίνι, παμπαίδες, πανκορασίδες) με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 αθλητών από τις ομάδες Κένταυρος Ζαγοράς και Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου.
“Μέσα από συνεργασίες όπως με την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην κατασκευή του κλειστού Γυμναστηρίου, με την αναβάθμιση άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων, την στήριξη αθλητικών διοργανώσεων κ.α., ενισχύουμε τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Παρέχουμε στις νέες και τους νέους περισσότερες ευκαιρίες να αναπτύξουν δεξιότητες, να μείνουν στον τόπο μας, να συμμετέχουν σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Οι ίδιες υποδομές, ενισχύουν και το τουριστικό προφίλ της περιοχής μας, προσθέτοντας συγκριτικά πλεονεκτήματα”, ανέφερε ο κ. Π. Κουτσάφτης στο κλειστό γυμναστήριο, παρακολουθώντας αγώνες με τον κ. Τριαντόπουλο.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Δήμαρχο, εκτός από τις εργασίες αποκατάστασης μετά από ακραία καιρικά φαινόμνενα, σε θέματα αγροτικής οικονομίας τα οποία απασχολούν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς και ευρύτερα όσους εργάζονται στον πρωτογενή τομέα.
Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Χρ. Τριαντόπουλος επαναβεβαίωσε προς την Δημοτική Αρχή την γόνιμη συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.