Δικτύωση του Κ.Η.Φ.Η. Βόλου με το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων

Σήμερα, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου η υπεύθυνη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων(Κ.Η.Φ.Η.) ,δομή της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 πραγματοποίησε συνάντηση με την κοινωνικό λειτουργό την κ, Γραμματή Βλαχονάτσιου του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων.
Η κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες-δράσεις της δομής όπου είναι η πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα, η ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη των ωφελούμενων και των φροντιστών, οι ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, νοητικής ενδυνάμωσης και η φυσικοθεραπεία. Στη συνέχεια, η κ. Βλαχονάτσιου ενημέρωσε ότι το Σουρλίγκειο Γηροκομείο ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και ότι πλαισιώνεται με ιατρική,νοσηλευτική και κοινωνική υπηρεσία για την καλύτερη εξασφάλιση διαβίωσης των τροφίμων.
Κύριος σκοπός της συνάντησης εκτός από την ενημέρωση ήταν η δικτύωση των δύο υπηρεσιών προκειμένου να επιτευχθεί σωστή λειτουργία των υπηρεσιών αλλά και παραπομπή περιστατικών όπου είναι εφικτό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.