Δυναμική παρουσία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Δυναμικό παρών σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού για την ενίσχυση της προβολής του Ανατολικού Πηλίου ως ελκυστικού και πολύπλευρου τουριστικού προορισμού, θα δώσει ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του Δήμου.

Η αρχή γίνεται αύριο 15 Φεβρουαρίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού TTR Bucharest 2024 (https://www.targuldeturism.ro/en/), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι το διάστημα 15-18 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, θα συμμετάσχει σε κοινό περίπτερο αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες για παρουσίαση υλικού προβολής στον εκθεσιακό χώρο, με διερμηνεία και πρόγραμμα που περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις και Β2Β συναντήσεις μεταξύ επαγγελματιών και τουριστικών πρακτόρων.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέμα τουρισμού κ. Άσπα Τριανταφύλλου, με εμπειρία συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις, θα βρίσκεται στο Βουκουρέστι για την υποστήριξη της προσπάθειας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και γενικότερα για την προβολή του προορισμού #VolosPelion.

Η συμμετοχή έχει παράλληλα στόχο να επηρεάσει θετικά τη ζήτηση για ταξίδια στη Μαγνησία, τον Βόλο και το Πήλιο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και για να προβληθεί συντονισμένα η πρόταση για διακοπές σε αυθεντικούς προορισμούς όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να συνδυάσουν υπαίθριες δραστηριότητες στη φύση και στη θάλασσα, να γνωρίσουν την ελληνική γαστρονομία και παράδοση, με θεματικές εμπειρίες και πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Πόλο έλξης χιλιάδων επαγγελματιών και μέσων ενημέρωσης της τουριστικής βιομηχανίας αποτελεί και η έκθεση τουρισμού #ITB στο Βερολίνο, Γερμανία (05-07/03/2024), όπου ο προορισμός Βόλος – Πήλιο θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.