«Είμαστε όλοι υπερήφανοι για τη γενιά σας!»

Δήλωση της Υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Σε δήλωση της Υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις , αναφέρεται , ότι «το πρώτο στάδιο της αναμονής έλαβε τέλος! Η ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις και είναι η είδηση της ημέρας. Σε όλα τα παιδιά, που, σήμερα, έμαθαν τις επιδόσεις τους στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο! Σε όλες και όλους που αναμετρηθήκατε με τις δυνάμεις σας, με το άγχος σας, με τους συνομηλίκους σας, με τις γνώσεις σας και με τους στόχους σας! Αυτό από μόνο του είναι σπουδαίο κατόρθωμα!
Η αγωνία παρατείνεται για λίγο ακόμα μέχρι και την ανακοίνωση των βάσεων όμως, αγαπητά μου παιδιά, εσείς δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας σε απαιτητικές συνθήκες και αυτό είναι που μετράει πέρα από τα νούμερα!
Στους εκπαιδευτικούς, στις οικογένειες και στο φιλικό περιβάλλον θέλω να πω το δεύτερο μπράβο και ένα ειλικρινές ευχαριστώ που στηρίζετε και εμπιστεύεστε το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και την προσπάθεια των μαθητών σας, των παιδιών σας, των φίλων σας να προοδεύσουν μέσα σε αυτό.
Αγαπητά παιδιά, το επόμενο στάδιο της διαδρομής σας προς την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αφορά στην συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου. Προτάξτε τα όνειρα και τα ταλέντα σας, μελετήστε τις σχολές και τις επιλογές σας, ζυγίστε επιθυμίες και προοπτικές και αποτυπώστε στο μηχανογραφικό σας τον δικό σας χάρτη για τα επόμενα βήματά σας.
Έχετε καταφέρει τόσα πολλά! Είμαστε όλοι υπερήφανοι για τη γενιά σας!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.