Εκδρομή του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Όπως γνωστοποίησε ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Μαγνησίας, «η εκδρομή στην Κέα ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας και δεν θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες λόγω μη διαθεσιμότητας ξενοδοχείων.

Αποφασίσαμε τη διοργάνωση νέας τριήμερης εκδρομής στην ορεινή Αρκαδία (Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα, Μαντινεία κ.α) στις 12, 13 και 14 Οκτωβρίου.

Τιμή συμμετοχής: 110 ευρώ ανά άτομο ή 115 ευρώ αν ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι <30. Αυτές οι τιμές περιλαμβάνουν την μεταφορά, το ξενοδοχείο, το πρωινό σε μπουφέ, και τις ξεναγήσεις. Δηλώστε συμμετοχή στο IONIS TOURS (Κουμουνδούρου 20, τηλ: 24210-34712) με προκαταβολή 50 ευρώ μέχρι την Τρίτη 9 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα της εκδρομής θα το προμηθευτείτε από το ταξιδιωτικό γραφείο ή θα το αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου (spsmagnisias.blogspot.com).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.