«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων μετά τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, προσδιόρισε την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών των Γεωπονικών Συλλόγων, που διεξάγονται κάθε τριετία», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας.
Όπως τονίζεται, «οι αρχαιρεσίες στο Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας θα πραγματοποιηθούν την 6η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και από ώρα 11:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων (3ος όροφος) στο Διοικητήριο Μαγνησίας (Ιωλκού με Αναλήψεως).
Η Γενική Συνέλευση των μελών του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας και ο απολογισμός της απελθούσας Διοίκησης, θα γίνει την 6η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων (3ος όροφος) στο Διοικητήριο Μαγνησίας (Ιωλκού με Αναλήψεως). Η συνεδρίαση θα είναι η τελική. Αιτήσεις υποψηφιότητας μπορούν να κατατεθούν μέχρι την
Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 . Υπεύθυνοι παραλαβής αιτήσεων: Αθανάσιος Μπίτης, Γραμματέας, τηλ : 2423054525, Δημητριάδου Μαρία, Ταμίας τηλ 2421352444. Παρακαλούμε θερμά για την ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων μας στη διαδικασία».
Εκλογές στον Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































