Έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Μετά από συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών

Την έκτακτη χρηματοδότηση και συνδρομή του Υπουργείου Εσωτερικών για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία φαινόμενα κακοκαιρίας που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ζήτησε αντιπροσωπεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, παρουσία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Μαγνησίας, κ. Μάκη Μπαλλή.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, «η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρη Νασίκα, τον Αντιδήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Σταύρο Χατζή, τον πρώην Αντιδήμαρχο, κ. Γιάννη Παπαϊωάννου και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καναλίων, κ. Κλεάνθη Μπεφάνη, τους οποίους υποδέχτηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, κ. Κώστας Πουλάκης λόγω έκτακτης απουσίας του Υπουργού, κ. Πάνο Σκουρλέτη.
Έγινε αναλυτική αναφορά των αναγκών των πληγεισών περιοχών του Δήμου και της ανάγκης άμεσης αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν με την υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών.
Ο κ. Πουλάκης ενεργοποίησε τις υπηρεσίες του υπουργείου, οι αρμόδιοι υπάλληλοι των οποίων ενημέρωσαν πλήρως για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να συγκεντρωθούν προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία παροχής χρηματοδότησης. Μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των δικαιολογητικών εγγράφων και αποσταλούν στο υπουργείο σε σύντομο διάστημα θα υπάρξει ανακοίνωση του ποσού της χρηματοδότησης. Υπήρξε θετική ανταπόκριση από το Υπουργείο και προϋποθέσεις άριστης συνεργασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.