Εκτός ΜΕΘ ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Γ.Ο.Χ Φώτιος

Νοσηλεύεται στη Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας

Εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, είναι από την Τετάρτη, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Γ.Ο.Χ Φώτιος, ο οποίος την περασμένη Κυριακή τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα έξω λίγο έξω από την πόλη.
Όπως αναφέρει ο Ιερέας Κωνσταντίνος Παπανάτσιος, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Γ.Ο.Χ.):
“Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν”

Αγαπητοί εν Χριστώ πατέρες και αδελφοί.

Οι προσευχές σας και η αγάπη σας απέδωσαν καρπούς για την εξέλιξη της υγείας του Σεβασμιωτάτου πατέρα μας Δημητριάδος κ. Φωτίου. Ο οποίος την περασμένη Κυριακή είχε ένα σφοδρό αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Λαμία.

Ο Σεβασμιώτατος πατέρας μας, βγήκε χτες, Τετάρτη 8/21 Οκτωβρίου 2020, από την εντατική και νοσηλεύεται στη Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου της Λαμίας. Κατά την ενημέρωση, η πορεία της υγείας του θεωρείται ικανοποιητική, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Έχει Καλή διάθεση και είναι ομιλητικός… Όλα καλά, “Δόξα τω Θεώ”!.

Την άλλη εβδομάδα, όπως μας ενημέρωσαν οι θεράποντες ιατροί, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, για την αποκατάσταση και του ποδιού του.

Αγαπητοί πατέρες και αδελφοί.
Οι προσευχές σας και η αγάπη σας, έκαναν το θαύμα της ταχείας θετικής εξελίξεως της υγείας του Σεβασμιωτατου.

Παρακαλώ θερμά στην αγάπη σας, να συνεχίσετε την προσεχή υπέρ υγείας του πατέρα μας. Το μόνο που χρειάζεται ο Σεβασμιώτατος πατέρας μας Φώτιος, είναι η προσευχή μας, η οποία μέχρι τώρα, απέδωσε μεγάλους ελπιδοφόρους καρπούς.

Σας ευχαριστώ όλους από βάθους καρδίας για την αγάπη σας και την θερμή προσευχή σας, για τον Σεβασμιώτατο πατέρα μας, Δημητριάδος κ. Φώτιο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.