Ελεύθερος ο 57χρονος που σκότωσε κατά λάθος στο κυνήγι τον φίλο του

Στην Αλβανία θα γίνει η κηδεία του 33χρονου, όπου πάνε η σύζυγος με τα παιδιά του

Ελεύθερος αφέθηκε με προφορική εντολή εισαγγελέα ο 57χρονος Αλβανός, που σκότωσε κατά λάθος στο κυνήγι τον 33χρονο ομοεθνή και φίλο του, το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή του Μυλοπόταμου ανατολικού Πηλίου.
Η δικογραφία που θα σχηματίσει για το τραγικό δυστύχημα, το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου, θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, για να ασκηθεί σε βάρος του δράστη δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σε βαθμό πλημμελήματος (γιατί προκύπτει ότι είχαν καλές σχέσεις με το θύμα) και στη συνέχεια θα προσδιοριστεί δικάσιμος. Στο μεταξύ από την Τσαγκαράδα, τόπο κατοικίας του θύματος, έγινε γνωστό ότι η σορός του 33χρονου θα μεταφερθεί στην Αλβανία για να γίνει η κηδεία, ενώ στη γειτονική χώρα πρόκειται να εγκατασταθεί και η έγκυος σύζυγός του με τα δύο τους παιδιά, καθώς έληξαν τα έγγραφα παραμονής της στην Ελλάδα.
Για να κάνουν τη διαδικασία έφτασαν στην Τσαγκαράδα ο αδελφός του θύματος και ο αδελφός της συζύγου του. Σημειώνεται ότι ο άτυχος 33χρονος πήγε με τον 57χρονο ομοεθνή φίλο του για κυνήγι αγριογούρουνου προχθές Πέμπτη στην περιοχή του Μυλοπόταμου, αν και λόγω των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, το κυνήγι απαγορεύεται, ενώ οι δύο φίλοι δεν φορούσαν φωσφοριζέ γιλέκα, όπως ορίζουν οι κανόνες ασφαλείας.
Κάποια στιγμή, ο άτυχος 33χρονος φέρεται να είχε απομακρυνθεί από τον 57χρονο, δεν υπήρχε οπτική επαφή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πυροβολήσει και να τραυματίσει θανάσιμα στην κάτω κοιλιακή χώρα και στην λεκάνη, νομίζοντας ότι ήταν αγριογούρουνο. Επειδή είχαν πάει για κυνήγι αγριογούρουνου, ο 33χρονος δέχτηκε μονόβολο φυσίγγι, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος, όπως εκτιμούν αστυνομικοί, ενώ αν το όπλο είχε σκάγια που είναι μικρού διαμετρήματος, ενδεχομένως να μην είχε γίνει τόσο μεγάλη ζημιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.