Έναρξη λειτουργίας γραφείου ψυχολόγου στην Σκόπελο

Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ,το γραφείο της ψυχολόγου κ. Μαρίας Καφαντάρη , το οποίο βρίσκεται στην Περιφερειακή Οδό της Χώρας Σκοπέλου, κοντά στο Ιδιωτικό Πολυιατρείο «Κοσμουγεία».

Η Μαρία Καφαντάρη είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης , κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνική – Κλινική Ψυχολογία Εξαρτήσεων και Ψυχοκοινωνικών προβλημάτων , επίσης του Τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. και έχει εκπαιδευτεί στην Συστημική/Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Οικογενειακής Θεραπείας Θεσσαλονίκης.

Οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας που παρέχονται αφορούν ατομική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, θεραπεία οικογένειας και θεραπεία ζεύγους.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού –δια ζώσης και διαδικτυακά – σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τον Covid-19 όπως ορίζει η υπάρχουσα νομοθεσία (χρήση μάσκας εντός του χώρου του γραφείου, επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ ή αρνητικό rapid test 48 ωρών/ αρνητικό μοριακό test 72 ωρών ).

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6986522895
E- mail : [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.