Ενημέρωση Πρώτων Βοηθειών στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία

Το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Ν. Ιωνίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βόλου Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ. που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 και τελικό ανάδοχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών σε άτομα που βρίσκονται σε αποκλεισμό , παρακολούθησε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου 2019 στο χώρο του, Καισαρείας 27 στη Νέα Ιωνία, ενημέρωση σε θέματα «Πρώτων Βοηθειών» και «πρόληψης ατυχημάτων», όπως επίσης και τρόπους αντιμετώπισης τους από την εκπαιδεύτρια – νοσηλεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Σαμίου.
Όπως έκανε γνωστό η Υπεύθυνη της δομής Ουρανία Μαυροϊορδανίδου, «κατά την διάρκεια της διάλεξης έγινε επίδειξη – εφαρμογή από τα παιδιά, με τη βοήθεια του εκπαιδευτή και ακολούθησε επίλυση αποριών.
Ευχαριστούμε πολύ την κα Σαμίου για τις πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις που μας παρείχε.
Το ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας προσφέρει τμήματα δημιουργικής απασχόλησης σε άτομα με διαγνωσμένη αναπηρία ηλικίας 6 ετών και άνω. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 60802».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.