Ενημερωτική συνάντηση με τους επιχειρηματίες του τουρισμού

Ο κ. Νικόλαος Σαρούκος
Στον Πλατανιά του Δήμου Νοτίου Πηλίου

«H ενημέρωση και κατάρτιση του επιχειρηματικού κόσμου του Τουρισμού, συνεχίζεται με ακόμη εντονότερο ζήλο και σθένος και με αμείωτη ένταση» όπως γνωστοποιήθηκε απ΄τον Προϊστάμενο Ελέγχου, Επιθεωρήσεων και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας της Διεύθυνσης Τουρισμού (ΠΥΤ) Θεσσαλίας κ. Νικόλαος Σαρούκος.
Μετά από σειρά επί τόπου συναντήσεων και ενημερωτικών ημερίδων (με τις πλέον πρόσφατες στα Καλά Νερά Μηλεών, στην Αργαλαστή, στον Άγιο Ιωάννη Μουρεσίου και στην Ζαγορά), μία ακόμη συνάντηση διάδρασης έρχεται να προστεθεί σε ένα δυναμικό μωσαϊκό δράσεων, αυτή την φορά στον Πλατανιά Νοτίου Πηλίου.
Ειδικότερα, την Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 και από ώρα 18:30 έως 21:00, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με τους επιχειρηματίες του τουρισμού, στον Πλατανιά Σηπιάδος, Δήμου Νοτίου Πηλίου, (χώρος: Ξενοδοχείο «ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ»), κατόπιν πρόσκλησης του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πλατανιά “Σηπιάδα”, με κεντρικό ομιλητή / εισηγητή τον κ. Νικόλαο Σαρούκο, Προϊστάμενο Ελέγχου, Επιθεώρησης και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού, όπου θα αναπτυχθούν:
– Ζητήματα τήρησης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων Τουριστικών Επιχειρήσεων.
– Θέματα Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας
– Ζητήματα εύρυθμης και σύννομης προβολής τουριστικών καταλυμάτων
– Επικείμενες προς τήρηση χρονικές διορίες
– Θέματα Γενικού Ενδιαφέροντος
Με τον τουριστικό κλάδο να επανέρχεται δυναμικά μετά από δύο χρόνια αναστολής και επιφυλακτικότητας, μία ακόμη ενημερωτική πρωτοβουλία έρχεται να ενδυναμώσει την αισιόδοξη νότα επαναφοράς του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.
Σημειωτέο ότι νέες πρωτοβουλίες θα ακολουθήσουν και για την περιοχή της Λάρισας, καθώς και για την Σκόπελο, όπου θα υπάρχουν νεότερες ανακοινώσεις σύντομα. Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.