Ενίσχυση δομών ψυχικής υγείας

Φωτογραφία από την χθεσινή συνάντηση του βουλευτή Μαγνησίας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρουμε την Υφυπουργό Υγείας αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας κ. Ζωή Ράπτη.
Θέμα συνάντησης του βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου με την Υφ. Υγείας

Τα θέματα ενίσχυσης των υπαρχόντων και δημιουργίας νέων δομών ψυχικής υγείας και αντιμετώπισης της νόσου Αλτσχάιμερ, έθεσε κατά τη διάρκεια συνάντησης και εκτενούς συζήτησης με την Υφυπουργό Υγείας, αρμόδια για τα θέματα ψυχικής υγείας, κ. Ζωή Ράπτη ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος χθες στο Υπουργείο Υγείας.
Η Υφυπουργός Υγείας από τη πλευρά της ενημέρωσε ότι έχει ολοκληρωθεί ο στρατηγικός σχεδιασμός για τους συγκεκριμένους πολύ ευαίσθητους τομείς και από το νέο έτος ξεκινάει η υλοποίηση πολύ συγκεκριμένων, σχεδιασμένων και κοστολογημένων πολιτικών.
Επιπλέον, η κ. Ράπτη τόνισε ότι το Υπουργείο αντιμετωπίζει πολύ θετικά την επέκταση του προγράμματος για τη στήριξη των επιστημόνων που έχουν στην ευθύνη τους την υποστήριξη μελών οικογενειών με άτομα που πάσχουν από τη νόσο Αλτσχάιμερ, ένα πρόγραμμα που έχει δώσει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα στο Βόλο και έχει ανακουφίσει πολλές οικογένειες ατόμων μεΑλτσχάιμερ.
Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. και βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος ευχαρίστησε την Υφυπουργό Υγείας για το διαρκές ενδιαφέρον της και για την παραγωγική συζήτησή τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.