«Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου»: Μπορείτε να τα καταφέρετε, στοχεύοντας στα όνειρά σας

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου, σε ευχετήριο μήνυμα για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων, αναφέρει:
Αγαπητά μας παιδιά,
ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους εσάς τους υποψηφίους που συμμετέχετε στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Μπορεί να δίνετε οι περισσότεροι και περισσότερες, τις πρώτες μεγάλες εξετάσεις της ζωής σας και αντιλαμβανόμαστε τα όποια άγχη μπορεί να σας καταβάλουν, όμως θα πρέπει να ξέρετε ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι απλά, μία στάση στη μεγάλη διαδρομή της ζωής σας, η οποία θα περιλαμβάνει πάμπολλες εξετάσεις.
Είτε επιτύχετε όμως, είτε όχι, θα πρέπει να έχετε πάντα κατά νου, ότι η Παιδεία είναι μια συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης, της ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητάς σας.
Πρόσφατα άλλωστε, αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία και προσοχή την πρωτόγνωρη εμπειρία μιας πανδημίας που έπληξε και τη χώρα μας, αντιλαμβανόμενοι έτσι όλοι, ότι αυτή η σχολική χρονιά, είχε πρωτόγνωρες ιδιαιτερότητες.
Την ίδια ώρα όμως, η δυσχερής συγκυρία ανέδειξε ταυτόχρονα και χαρίσματα όλων εσάς των νέων, όπως την υπομονή, την ηρεμία, την αυτοπειθαρχία, το μέτρο…
Μπορείτε λοιπόν να τα καταφέρετε και να στοχεύσετε στα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους , να έχετε υγεία, δύναμη και επίτευξη των στόχων σας. Τέλος, θερμές ευχές στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που συμμετέχει στη διαδικασία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.