Έρανος με SMS υπέρ του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας

Με την υπηρεσία «Προσφέρω» από 10-16 Οκτωβρίου, για τις άπορες οικογένειες

Με απόφαση του γενικού γραμματέα Πρόνοιας, του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, χορηγείται άδεια εράνου µε την συνεργασία των «Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας Υπηρεσία» “ΠΡΟΣΦΕΡΩ” στο «Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας».
Όπως αναφέρεται στην απόφαση του υπουργείου, παρέχεται άδεια στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας, να διοργανώσει έρανο σε συνεργασία µε τις εταιρείες, µέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας S.M.S. µε την ονοµασία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ», ώστε να µπορούν οι συνδροµητές που το επιθυµούν να καλούν στέλνοντας τα µηνύµατά τους.
Σκοπός του εράνου είναι η συγκέντρωση χρηµάτων για την ενίσχυση άπορων οικογενειών καρκινοπαθών, ενώ η χρονική διάρκεια του εράνου ορίζεται ανάλογα µε τη δυνατότητα διαθεσιµότητας της υπηρεσίας S.M.S «Προσφέρω» ως εξής: 10 Οκτωβρίου έως και 16 Οκτωβρίου 2017
Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, το χρηµατικό ποσό που θα εισπραχθεί µέσω της συγκεκριµένης υπηρεσίας να το καταθέσουν στο Ταµείο Παρακαταθηκών και ∆ανείων, υπέρ του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας µε τον όρο να αναλαµβάνεται µε την προσκόµιση απόφασης άδειας ανάληψης του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Το καθαρό προϊόν του εράνου δεν υπόκειται στην κράτηση του 1/10 υπέρ του ∆ηµοσίου σύµφωνα µε την Γ1β/373/1983 κοινή Υπουργική Απόφαση, καθόσον, θα διατεθεί αποκλειστικά και µόνο για το σκοπό που αναφέρεται στην απόφαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.