Ερευνάται η κλοπή κοσμημάτων μεγάλης αξίας σε κοσμηματοπωλείο της Σκοπέλου

Χρυσά κοσμήματα και ακριβά ρολόγια η λεία των δραστών

Χρυσά κοσμήματα και ακριβά ρολόγια, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ ήταν η λεία άγνωστου δράση ή δραστών έγινε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε κοσμηματοπωλείο στην παραλία Σκοπέλου.
Αν και οι ιδιοκτήτες μιας από τις παλιότερες επιχειρήσεις στο νησί, μένουν στον πάνω όροφο του κτηρίου, δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό και οι άγνωστοι δράστες εκτιμάται ότι μεταξύ 2 μετά τα μεσάνυχτα και νωρίς το πρωί, έσπασαν την κλειδαριά του κοσμηματοπωλείου, μπήκαν στο εσωτερικό και έκλεψαν χρυσούς σταυρούς, ακριβά ρολόγια και άλλα χρυσά κοσμήματα, μεγάλης αξίας, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν «πείραξαν» τα ασημένια κοσμήματα…
Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τους ιδιοκτήτες που πήγαν να ανοίξουν το πρωί του Σαββάτου.
Μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα διπλανά μαγαζιά ήταν ανοιχτά και υπήρχε κόσμος, καθώς το κοσμηματοπωλείο βρίσκεται στην παραλία του νησιού, ενώ οι άγνωστοι φαίνεται ότι ήταν «διαβασμένοι», καθώς το κατάστημα διέθετε μια παλαιού τύπου πόρτα (που δεν είναι ασφαλείας), δεν έχει συναγερμό, ούτε και κύκλωμα καμερών.
Εκτιμάται ότι οι δράστες δεν ήταν ντόπιοι και φρόντισαν να απομακρυνθούν από το νησί, άμεσα μετά την κλοπή, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σκοπέλου. Στο νησί πήγε βοηθητικά και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.